Monika
Nemohu napsat, co si o něm myslím, protože se pak příspěvek nezobrazí. nic dobrého
Arogantní, bezcitný lékař s nelidským přístupem k pacientům!!! Má moc široký rozsah činností,které však s medicínou a péčí o pacienty nemají moc společného a v přístupu k nim je to vidět.Pan doktor si je však velmi dobře vědom toho,že "Čampišovo" je široko daleko a tak pacienti nemají na výběr a jsou nuceni se obracet na tohoto lékaře,který je přemírou jiných nelékařských aktivit znaven a ve svém zaměstnání to pacientům dává znát!!!
Pan doktor patří mezi velmi schopné lékaře s empatií ke svým pacientům a s laskavým přístupem. Za jeho služby si ho velmi vážím.
Průcha
Velice dobrý lékař,obětavý,upřímný. Jeho aktivita a obětavost ať už přímo v zaměstnání ke svým pacientům tak jako v mimo pracovní činnosti, tím myslím myslivost ,rybaření a další a další ať je každému příkladem.
Monča
Je to nejlepší lékař,kterého znám a strašně moc si ho vážím:)Jeden z mála lékařů,který má zájem o pacienty.Mockrát děkuji...
Eva Dlouhá
Je to moc dobrý doktor, jsem od Konice a v Konici bych k doktorům nešla je to tam hrozné.
Tak radši si zajedu do Luké k panu doktorovi.
Doporučuji ho všem a moc ho chválím.
Mira Zapletal
Jejda, ani jsem nevěděl,že se dá někde pan doktor pochválit a je to dobrý. Je nejlepší lékař s jakým jsem se kdy setkal a vždy mi moc pomohl bez jakýchkoliv řečí. Jsem mu moc vděčnej a moc mu děkuji!
M&M
Je to nejlepší lékař ,kterého znám strasně moc si ho važím.
Je to velmi dobrý lékař a strašně moc si ho vážím.Je to jeden z mála lékařů,kteří mají zájem o pacienty!!!!
Když pan doktor přišel do našeho obvodu, byl velmi schopný a vynikající lékař, lidé mu za jeho ochotnou práci byli vděční, bohužel postupem času pan doktor zpychl a jeho lékařské schopnosti a laskavost vyprchaly. Při mnoha činnostech a zálibách nelze vše vykonávat s nasazením.