Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Chirurgická léčba obstrukčního syndromu spánkové apnoe
Prof. MUDr. J. Betka - ORL s.r.o.
Chirurgie nosu a vedlejších dutin nosních
Dispenzarizace nádorových stavů
Dispenzarizace přednádorových stavů
Endoskopie
Operace štítné žlázy
Ultrazvukové vyšetření krku
Vyšetření poruch spánku
Prof. MUDr. J. Betka - ORL s.r.o.
1999 – 2006 -1. LF UK, obor: všeobecné lékařství (MUDr.)
2006 – 2007 ORL odd. Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov – sekundární lékař
2007- Klinika ORL a chirurgie hlavy a krku 1.LF UK a FN Motol – sekundární lékař
2007- 2014 Postgraduální doktorské studium biomedicíny, obor Experimentální chirurgie. Mikrobiologický ústav AV ČR v.i.i.
2007 – Klinika ORL a chirurgie hlavy a krku 1.LF UK a FN Motol – odborný asistent
2012 – atestace v oboru ORL
2013 – specializační zkouška v oboru spánková medicina
2014 - obhajení disertační práce na téma: Směrovaná polymerní léčiva u karcinomů v oblasti hlavy a krku
Š.B.
Pan doktor s lidským přístupem, empatický, pečlivý. Pracuje v Motole a lze se k němu objednat do jedné z ordinací ORL Betka v Praze. Nejlepší ze všech ORL specialistů, které jsem kdy potkala.
Stanislava V.
Operoval mi štítnou žlázu, jsem velice spokojená s jeho péčí, kterou mi poskytl. Vše proběhlo podle mých představ. Je to opravdu profesionální doktor.
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Stitna zlaza
Dobry vecer,predem se omlouvam ze vam pisi v tak pozdni hodinu,ale chtela bych se vas zeptat na jednu prosbu.V listopadu mi byla operovana bederni plotynka,vsechny predoperacni vysledky jsem mela v poradku,nyni jsem mesic a pul po operaci,a delali se mi kontrolni testy krve.Kde mi byli zjisteny vyssi hodnoty jaterni,a ledvinove,drasliku,a vapniku.Na krku,me narostla bulka a pani doktorka me poslala na endokrinologii kde me odeslali na ultrazvuk.Tam mi bylo zjisteno stitna zlaza:oba laloky zasahuji kaud.povrch zvlneny,parenchym vyrazne nehomogeni a hypoechogenni,textura dobre citelna,vaskularizace beilat difuzne vyrazne vyssi,v PL je ventr.tezce hypervaskul.hypeocho o velikosti 24×10mm,v LL nekolik jemne nehomogenni hypecho s jenom lehce vyssi vaskul.: ventrokaud 16×10mm a pak dors.34×22mm zrejme dvojuzel,take s lehce vyssi vaskul.( v okoli je vyrazne vyssi vaskul.)PL 26×32×67mm LL 32×36×71mm isthmus 12mm
Z. Struma parenchymatosa cum nody (zrejme AIT),hyprevascul.lobarum bilat,dop.biopsii hlavne z uzlu v pravo.LU a slinne zl.bez pozoruhodnosti cevy bez zmen. Delali mi odbery krve na stitnou zlazu vysledky mam FT4 15,6 TSH 5,867+
Byl mi predepsan lek jmenem letrox ktery beru jednu tablet 1× denne rano nez budu operovana.Obracim se na vas,protoze jste vynikajici lekar,a poprosit vas jestli by jste mi kmim vysledkum nemohl rici vice.Biopsii mi nedelali,a mela by me cekat operace ale az nejdriv v unoru.Mam hodne operaci za sebou,a je mi 32. Mam celkem strach.Kdyby jste byl tak hodny a odpovedel mi,zdali je ma duagnoza akutni, byla bych moc rada.Dekuji moc s pozdravem Jana
DObrý den,
nevím zda je tento dotaz ještě aktuální, dostal jsem mail až teď. Pokud ano, napište mi prosím na jara.betka@gmail.com a tam domluvíme další postup.
S pozdravem
MUDr. Jaroslav Betka, Ph.D.
Otorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Otorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze