MUDr. Jaromíra Prokešová

Ordinace PL stomatologa
Kamenická 3633, Mělník

Přiblížit mapu

F

Je prostě NEJLEPŠÍ !!! Profesionál na svém místě. Pracuje s maximálním nasazením. Má výborné přístrojové a materiálové vybavení. Používá nejmodernější postupy. Je velmi pečlivá a precizní. Její práce nejen skvěle vypadají, ale i dlouho vydrží. Většině pacientům uchová stálý chrup. Velmi dbá na estetiku svých prací. Jako zubní technik musím říct, že je pro mě radost s ní spolupracovat. Bohužel by se potřebovala naklonovat, aby zvládla takové množství pacientů. Sestřičce Marcelce také všechna čest. Není jednoduché organizačně zvládnout celou ordinaci od objednávání pacientů, objednávání materiálu, asistování u křesla, komunikaci s pojišťovnama, kalkulování a účtování prací od rána do večera a ještě s úsměvem. Společně tvoří skvělý team.

sice se musí čekat, ale ta péče za to stojí

Chodím k paní doktorce Prokešové 15 let a jsem s její prací a přístupem
nejen ke mě,ale i ke všem pacientům velmi spokojená!
Sestřička Marcelka je milá,hodná,za celá ta léta vždy ochotná vyjít ve všem
vstříc.
Práce paní doktorky i sestřičky si moc vážím,tráví v ordinaci dlouhé
hodiny i na úkor rodiny,kéž by takových zdr. pracovišť i v jiných oborech
bylo víc.Tuto ordinaci mohu jen vřele doporučit,ale upozorňuji,že mají
úplně plno a nevím jestli p.doktorka přibírá ještě nové pacienty.

Hodnocení lékařky - precizní práce , profesionalita , nadstandardní ošetření
včetně přístupu k pacientovi.
Hodnocení sestry - ochotná , vždy s maximální snahou vyjít vstříc pacientovi vzhledem k možnostem objednání v ordinaci.
Dlouhé objednací doby jsou důsledkem nedostatku stomatologů a také nadstandardní
kvality ošetření v této ordinaci.Důsledkem je permanentní pracovní přetížení.
O neochotě a aroganci sestry , jak o tom píše nějaká alena ,nemůže být ani řeči.
Záleží také na tom , co je to Alena zač.

Profesionál na svém místě, chápající problémy pacienta, žádný lékař nepracuje tak dlouhé ordinační hodiny.

Výborná lékařka,práce paní doktorky je na úrovni,jsem s ní velice spokojená.
Paní doktorka i sestřička jsou milé - mohu jen doporučit.

Perfektní ošetření,vysoká kvalita provedené práce.Výborně vybavená ordinace včetně úzké spolupráce s laboratoří.Počítačová viziografie,testování snášenlivosti stom.materiálů atp.

Já chodím do stejné ordinace jen k paní doktorce Hrstkové která zde místo k ohodnocení nemá. A byla jsem vždy spokojená, je to velmi dobrá a šikovná lékařka. To samé jsem slyšela i o mudr Prokešové. A sestřičky hlavně paní Šárka jsou skvělé. Nikdy jsem dlouho nečekala vždy max 15 min když měli akutní případ nebo tam paní dr byla sama. Má zkušenost je opravdu nejlepší.

N

Ani bych neřekla a specialistovi se mluvit vůbec nedá.Nehledě na to,že i když jste objednání strávíte v čekárně půl života a ještě se může stát,že vás přeobjedná na jindy-nestíhá.Takže velmi slabý specialista.

Výborný specialista!!!