Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Petr P.
Paní doktorka i sestra jsou super. . Mohu jen doporučit.
Z.V.
Jeji pristup mi prijde laxni a ledabyly. Mame zkusenost s alergo poradnou, kde zapsala synovu anamnezu a udelala testy s zadnym vysledkem - uzavrela to tim, ze ostatni udelaji ostatni doktori. Nedavno jsme u ni byli jako u zastupu nasi pediatricky a to vysetreni, co udelala, jsem mohla udelat i doma. Poslech jen tak naoko, syn vubec nedychal zhluboka, ona to po nem ani nechtela… a zbytek - vsechny medikamenty mi odkyvala, doporuceni zadna a poslala nas domu se slovy “za tyden si zavolejte Vasi pani doktroce”.
Milena
Paní doktorka je zlatá, i když nejsem její pacient tak poradila po telefonu víc, než doktorka ke které chodím. Možná není jako med, ale určitě je odborník. Chodila jsem k ní už s dětmi.
Paní doktorku už nechci ani vidět, byla jsem u ní s dcerou, že má horečku a kašel. Ne jenom, že jí skoro ani neprohlídla, ale jen mi suše oznámila co si mam koupit a poslala nás domů. No moje chyba, neměla jsem se nechat tak odbít, ale nebyla naše... Po týdnu jsem šla k naší paní doktorce a ta zjistila, že má malá zápal plic....
Simi
Moc nám pomohla,když jiná lékařka mávala rukou nad neustálým kašlem syna. Udělala všechna možná vyšetření až zjistila příčinu a řešila jí,přestože tehdy jsme k ní nepatřili. Nemam jedinou výhradu k chování nebo čekání. Krátké čekací doby jsou známkou toho,že se Vám lékař nebude dostatečně věnovat,což těžko někdo chce....
Davonka
My jsme spokojení, fajn přístup, čekáme minimálně, skvělá domluva, DOPUČUJEME!
Janca
Chodila jsem k paní doktorce od narození do devatenácti let a nemůžu si jí vynachválit. Vřele doporučuji :).
Profesionálka s chladnějším přístupem, s dlouhým čekáním na ošetření a se sestřičkou, s níž není moc domluva. Ale celebrita v oblasti alergií a i pediatrie.
Kdybych volila odbornost před pocity, doporučím.
Šurová
Velice dobrá a příjemná lékařka pomohla nám na dcery problémy doporučuji
xxx
je dobrá
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni
Pediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Plzni