Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Empatická ,vstřícná,poctivá,PEČLIVÁ, pracovitá lékařka. Pomáhá lidem nad míru svých povinností .Jako internistka a diabetoložka je velmi dobrá,schopná lékařka.
Tato lekarka je jedna z mala co jsem poznala, ze se umi chovat k pacientovi tak jak by se lekar chovat mel. Je vzdy ochotna, poradi a hlavne si na Vas udela cas. Opravdu doporucuji a jsem rada, ze je mou lekarkou.
Paní doktorka je velice milá, vstřícná a obětavá, pozorná ke každému detailu, nebyčejně citlivá a vnímavá. Přestože má hodně pacientů, každý si u ní připadá, že je pro ni ten nejdůležitější. Slyšela jsem o ní od mnoha známých jen chválu, sama jsem jí velice vděčná, jak pečuje o mého manžela. Spolu s paní sestřičkou tvoří dokonalou dvojici v péči o zdraví a dobrou pohodu pacientů - převážně starších, patrně Z.H.nemajících přístup k Internetu; jinak by bylo těžké připojit k těm mnoha i svůj dík.
Petra
Paní doktorka je milá, vstřícná k pacientům a navíc chytrá. Mám ji moc ráda a jsem s její péči velmi spokojená. Doporučila jsem ji i dvěma známým a nelitují!