Praktické zubní lékařství
Karáskovo náměstí 11, Brno

Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Nemůžu doporučit. Ortodoncie dopadla špatně. Je to 13 let, co mi paní doktorka sundala pevná rovnátka - a to po 4 letech (neznám nikoho kdo by je musel mít jako dítě tak dlouho)! Během rovnátek mě (tehdy mé rodiče) nikdy neupozornila na nutnost odstraňovat zubní kámen, chodit na zubní hygienu... Po sundání - které si už rodiče vyžádali, jinak bych je měla snad 5 let (kdy mi slovinu ještě ohromně poškrábala obrušováním lepidla) jsem měla zuby sice srovnané, ale flekaté, přecitlivělé a kolem zadních zubů (kde jsou nasazené kroužky) jsem měla takové odvápnění, že jsem zuby musela nahradit korunkami (není divu - po 4 letech, co je nedokážete vyčistit)...a na noc jsem dostala jen plastový můstek, pro usazení zubů. Dnes už vím, že mi měla zuby ještě zafixovat zevnitř drátkem... 2 roky na to mi začaly růst 8ky a konec - zuby se opět zkřivily. A to ani nemluvím o tom, že jsem ještě předtím měla u paní doktorky 2-3 roky nasazovací rovnátka!! - Po takové době měly být už zuby srovnané!
Je to rok, co jsem nechala 8ky odstranit, předloni mi na zubní hygieně ještě odstraňovali zbytky lepidla po rovnátkách, a nyní nastupuji znovu na ortodoncii ale jinam! Protože zuby stále cestují...

skvělá péče, jsme dlouholetými pacienty/5 lidí /

Paní doktorka je velmi pečlivá. Dcera k ní ráda chodí

Chodím k ní už delší dobu na rovnátka. Jsem maximálně spokojená.

Dlouhodobně vynikající lékařka.
Blomby od ní drží co jsem u ní zaregistrovaný - 15 let. O můsteku a korunce co od ní mám ani nevím.

Je sice trošku ráznější (ale slušné) povahy, na druhou stranu si myslím že pokud se má stomatolog dostat přes bolesti pacienta a opravdu mu pomoct tak rázný být musí.

V dnešní době k ní chodí i děti na ortodoncii a i ony jsou spokojené. A to je co říct, protože nesnám dítě, které by bylo z rovnátek odvázané.

I pri pravydelnich stomatologickych navstevach a prohlidkach kazdy pulrok, mi jiny stomatolog nalezl 7 zubnich kazu, ktere byly stare nekolik let. Pritom pani Balzarova mi pokazde rekla, ze kaz nemam zadny. Stacilo preventivni zapeceteni stolicek a ona neprovedla nic.

vyzná se ve svém oboru,pomohla mi,doporučuji