Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Na pana doktora nedám dopustit. Dost mi pomohl se všemi problémy, které jsem měla. Jsem mu vděčná za jeho přístup a ochotu.
Jahodová Simona
Naprostá spokojenost, ať už se jedná o přístup, rady, vyšetření. Již jsem pacientem několik let, naprosto mi to vyhovuje neměnila bych. Není co vytknout.
Kateřina Z.
s panem doktorem mám samé dobré zkušenosti. chodím k němu už 18 let, 3 těhotenství - na cokoliv jsem se mohla zeptat. samozřejmě nejsem jediná pacientka, takže jsem se během těhotenství hodně ptala hlavně sestřičky, co mi neodpověděla, jsem konzultovala s doktorem. ultrazvuky dělá, jak má. pokud je ale těhulka v pořádku, není důvod ho dělat při každé kontrole:-) ani ve FN Olomouc není ultrazvuk tak přesný, aby určil míry dítěte. odchylka je +- 0,5kg. a jestli je miminko správně otočené pozná doktor i bez ultrazvuku.
Helena
Jsem ráda, že se mi jeho neaktivní přístup jen nezdál a má tento názor více žen :-( Opravdu je to doktor jen pro zdravé, neposlouchá co mu říkate nebo mu je to možná jedno. Nevím o moc problémech, které by vyřešil. H.K.
Blanka
K panu doktorovi chodím přes 20 roků a velice si ho vážím. Na jeho doporučení jsem šla na operaci, která byla- jak se později ukázalo- nutná. Já jsem napřed hodně váhala. Pan doktor je příjemný, citlivý a já ho můžu jenom doporučit. Chodí k němu i moje dvě dospělé dcery.
zebrosoma
Pan Doktor je presne takovy jak zde psalo dost zen, na pokec dobry, ale problemy nerad resi a nic moc nevysvetli! Prechazim k jinemu! Nedoporucuji.
dennya02
Chodím k němu 13let a nemám s ním sebemenší problém.Pod jeho kontrolou jsem porodila zdravého klučinu který bude mít už 11 let.Nikdy jsem se nesetkala s tím,že by mě odbyl,neptal se na zdrav.stav a podobně.Je profesionál,který poradí a vyslechne,můžete s ním mluvit o čemkoli,což myslím že je dost důležité v oboru který dělá.Je perfektní a já ho mám ráda.
Romana
Pan doktor je fakt hodný rád si pokecá ale nerad řeší problémy.Jednou si tak dlouho vykládal že jsem se ho zeptala jestli mě vůbec bude prohlížet.
Jitka Božáková
Já nesouhlasím s Paní báťková pač já jsem k němu přešla že nemůžu mít děti 2 roky a hned to řešil .Bylo to 2009 a 2010 v prosinci se nám narodila dcera.
Váš účet byl odstraněn
Mě pan doktor vyhovuje, chodím k němu už řadu let a nemůžu si stěžovat. Byl to můj první gynekolog, za jeho dohledu jsem porodila 2 děti - bez problémů. Potom jsem musela z důvodů stěhováni na nějaký čas gynekology měnit - navštěvovala jsem celkem asi 4 jiné, muže i ženy. Nebyla jsem spokojená a proto jsem byla ráda, že se mohu k p. doktorovi zase vrátit.
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Olomouci