Jaromír Vrána

Těšínská 352, Ostrava

Přiblížit mapu

B
Umístění: Odborný lékař interní • Jiný

Pan doktor je anděl, který žije mezi námi. Je to vzor, jaký by měl lékař být. Zachránil mi nohu a vždy ochotně pomáhá celé naší rodině. Dělá pro pacienty daleko víc než musí, prostě proto, že chce.

MUDr. Vrána, je pan doktor s velkým P! Chodím k němu už 6 let a nepamatuji si, že bych ho kdy viděla se mračit, nebo jen v náznaku se špatnou náladou. A to je přesně to, co my pacienti oceňujeme. Pokaždé, když odcházím z jeho ordinace, mám pocit, že mi nic není a že jsem úplně zdravá.Tím nemám na mysli, že dokáže zázraky, ale v jeho podání se mi zdá, že k tomu nemá moc daleko. Je to skvělý člověk, lékař a psycholog v jednom. Z takových lékařů, jako je on, by si měla většina jiných vzít opravdu příklad!

Pán Doktor Vrána je velmi ochotný odborník a velice obětavý ke svým pacientům.Je ochtný navštívit nemocného i ve svém volnu doma poskytnout ošetřen bez nároků na odměnu.Velice si vážim pana dr Vránu a ctím.Ma pochopení pro člověka kterého sužuje bolest.Děují za vaš přístup a ochotu.

obětavý, spolehlivý, pečlivý lékař s profesionálním přístupem, opravdový odborník

Svlělý a profesionální přístup, člověk na svém místě. Milý, chápající, pečlivý....Vřele doporučuji, opravdu je člověk na svém místě.

Pan doktor Vrána je brilantní, vynikající a velmi pečlivý. Má rodina je mu velmi vděčna za péči, kterou stále věnuje mému postaršímu 82 letému otci. Vždy je ochotný i ve svém volnu pomoci a vyšetření jsou bezbolestná. Takových lékařů kdyby bylo více. Pane doktore DĚKUJEME za Váš vždy usměvavý odborný přístup. S pozdravem Jana Svobodová Klimkovice

Z

lékař na svém místě s lidskýn přístupem,

skvělý doktor

vyhledávaný odborník, hlavně ale nesmírně lidský, což mnohým lékařům chybí; domnívám se, že je to vzorový případ lékaře, který nebere pacienta jen jako "kus" nebo přepočet bodů za provedený výkon

Nejlepší doktor, kterého znám, jak po odborné stránce, tak k pacientům. Svou práci bere jako poslání, a ne jako práci. Velmi pana doktora doporučuji