Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
KALI72
Pan doktor Veselý, jako jeden z mála lékařů, neléčí pouze důsledek, ale pátrá po příčině - a to dokud ji nevypátrá. Je velice pečlivý. Takových lékařů už je dnes velmi málo.Jediné, co není na 100% je jeho chování. Ale to už si každý musí vybrat. Za mne - po odborné stránce nejlepší dětský lékař, kterého jsem kdy měla možnost potkat.
monisek25
Lékař na svém místě. Jsem naprosto spokojená. Jen doufám, že nám nebude chvatat do důchodu, protože mám ještě 5letou dceru a chtěla bych s ní k němu chodit co nejdéle. Než si zvykat na někoho jiného. ☺
Ivo Kratochvíl
Také jsme měli tu čest potkat se s tímto pánem a jsem rád, že jsem se udržel a neskočil po něm. Naše 16ti měsíční dcerka měla střevní potíže a bohužel právě tento pán zastupuje naší paní doktorku. Nejdříve nás arogantně odmítl ošetřit, protože jsme přišli v době která byla vyhrazena pro objednané pacienty (čekárna i ordinace byla prázdná), navíc v ordinaci nejspíše spal jelikož ordinace byla otevřena a on nikde nebyl a u gauče jsme viděli pouze jeho pantofle. Nakonec na nás začal řvát a poté co jsem mu odvětil že půjdeme tedy na pohotovost, tak se nám vysmál že teď pohotovost otevřena není. Sebrali jsme se a šli k jinému pediatrovi, kde nebyl vůbec žádný problém. Lituji každého komu ošetřuje děti, lékařská komora by takovéto doktory měla trestat než to udělá někdo z rodičů. Tento pan doktor by si měl uvědomit, že k němu rodiče chodí se svými nemocnými dětmi a nestojí o arogantní a neslušné jedniní.
Eidelpesoová
Když jsme se stěhovali z jiného města, kde jsme měli opravdu SUPER dětského doktora, do Plané nad Lužnicí, hledala jsem všemožně, aby má dcera, která je postižená, byla v dobrých rukou. A jelikož jsem i já jako malá holka chodila k Dr. Veselému, tak jsem se nakonec rozhodla pro něho. Možná jako odborník je dobrý, ale jako člověk je ........ Ani to nemůžu napsat. Má dcerka nikdy u doktora neplakala, spíše se těšila, ale u tohoto "doktora" jen jsme byli v čekárně, tak už natahovala. Vysloveně na ní byl hrubý až neurvalý. Byla jsem nucena změnit pojišťovnu a odejít k jinému doktorovi. Trvalo dlouho než získala opět důvěru k doktorům a to jen kvůli jednomu, který se doktorem nazývá. Samozřejmě je důležité jaký je odborník, ale pro nás je i důležité jaký je člověk.
Odborník na svém místě
Prostě odboník
L.S.
Když jsem ještě chodila k panu doktorovi, byl velmi pečlivý, a jak tady již je napsáno, jde po problému tak dlouho dokud tomu nepřijde na kloub. Bylo mi líto, že od něj musím odejít.
Lada
Velmi pečlivý, doporučuji
Hans
Pan doktor mi vždy pomohl, šel po problému tak dlouho, dokud nepřišel na to, co mi je. Když jsem byl malý, nebyl problém, aby přijel v jakoukoliv hodinu. Jsem s ním nadmíru spokojen
Jsem spokojená.