Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Jsem naprosto spokojená s jeho profesionální péčí. Pan doktor je milý a sestřička také. Dojíždím do ordinace dál než 30km a neměnila bych. Doporučuji.
nejlepší gynekolog v okolí. Velmi milý přístup k pacienkám, zábavný a velmi pečlivý. Děkujeme pane doktore za váš vzorný přístup.
Zdena
Pan doktor je vyborny lekar, ma lidsky pristup, je velmi sikovny, ochotny, poradi, ma velke zkusenosti, nic nepodcenuje, pomohl mi k tomu nejcennejsimu - zivemu a zdravemu diteti, za co mu budu po cely zbytek zivota vdecna.
lenka k.
moc příjemný člověk, a super lékař, ochotný, zkušený a ještě Vás dobře naladí.....
Jana F.
Výborný pan doktor. Velmi lidský přístup, vše vysvětlí, zábavný, nepříjemné vyšetření se potom opravdu lépe absolvuje.
Jarka
Moje zkušenosti s panem doktorem výborné, je pečlivý, zkušený, nic nepodceňuje. Mohu jen doporučit všem, kteří hledají gynekologa, kterému mohou skutečně důvěřovat. Pane doktore, děkuju moc.
Alena
Výborný doktor, spokojenost nade vše. Je příjemný, zábavný, že i takto nepříjemné vyšetření Vám nakonec až zas tak moc nevadí. Kladně hodnotím zájem o pacientky a také milou sestřičku.
Šárka
Je výbornej,se vším poradí,nic nezanedbá a vyřeší každý problém.
nic nepodcení a výborné vystupování
Lenka
Doktor Topinky je odborník a navíc má o své pacientky skutečný zájem. Pokud máte problém, probere ho s Vámi, nastíní možnosti řešení, poukáže na přednosti a klady jednotlivých alternativ. Co víc dodat, prostě je dobrej!