Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Gabriela Kettnerová
Nejlepší pan doktor, kterého jsem kdy poznala. Když jsem měla před Vánoci problém, bohužel jsem zjistila, že už na Praze 14 neordinuje. Je mi moc líto, že u ordinace nebylo vyvěšeno, kde je možné jej najít, ráda bych za ním i v rámci Prahy dojížděla. Mohu tedy všem jen doporučit, díky jeho empatii a profesionální kvalitě.
Petra Bártová
Pan doktor byl nejlepší praktický lékař, kterého znám. Chodila jsem k němu v Praze, byl milý, vše vysvětlil, zajímal se o pacienta. I sestřička úžasná, ráda jsem tam chodila.
Lucie Pešková
Pan doktor je empatický a hodný. Mám strach z bílého pláště, ale vím, že pan doktor mě zbytečně netrápí a mohu mu říci úplně vše. Nejlepší obvodní lékař jakého kdy jsem měla. Sestřička též hodná a milá. Přeji jim dlouhou společnou spolupráci a ať jsou pořád takový jako dosud, protože v dnešní době je super mít bezva doktora s velkým D. LUCIE
Anna
Pan doktor i sestřička Fišerová ukazují, jak to má spravně vypadat. Jsou fakt skvělý a sehraný tým. Pan doktor se ptá, vše trpělivě vysvětluje a nepředepisuje bezhlavě léky, jak je v dnešní době trendem. Vždy se snaží odhalit pravou příčinu problému. I kdybych bydlela na druhém konci Prahy, tak budu ráda dojíždět :-)
Michaela
K panu doktorovi chodím zhruba rok a je naprosto super! Opravdu k němu sedí přízvisko "praktický". Vždy se snaží přijít na jádro problému a nepředepisuje léky, pokud to není nezbytně nutné. Na druhou stranu nedělá předčasné závěry, dokud nemá v rukou krevní testy nebo jiné podklady. I sestřička je moc hodná a ochotná. Opravdu výhra!