MUDr. Jaromír Louda

Moravské Budějovice 1 adresa

Praktický zubní lékař
Tovačovského sady 78, Moravské Budějovice

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

Musím ocenit naprostou profesionalitu pana doktora i celkově lidský a "pohodový" přístup celého týmu k pacientům. Lze jen doporučit.

Naprostá spokojenost, vynikající vybavení, lidský přístup a hlavně puntíčkářská fortelná práce. Před lety jsem změnil zubaře a jsem za to rozhodnutí rád. Dobrou práci a péči si rád zaplatím.

Pan Dr. Louda je velmi kvalitní stomatolog. Když jsem k němu začal chodit byl jsem zhrozen množstvím nutných zákroků, které mi naordinoval, ale s postupem času to vnímám jako velmi dobrou investici, jelikož jsem se zuby míval u mé bývalé zubařky velmi časté problémy, ale nyní již více než dva roky naprostá spokojenost. Znám dalších šest lidí, kteří k němu chodí mnohem déle než já a jsou též naprosto spokojení.

Jsem spokojená už 6 let,dali mě zuby do pořádku.Za kvalitu se platí,ale mohli by dávat slevu za věrnost. :-)))))

Také jsem si přečetl všechny příspěvky. K panu doktorovi Loudovi chodím very long long time. V morbudkách je nejlepší a nejdražší. Nevím však, proč někteří hodnotitelé dělají ze samozřejmosti cnost. Já mám některé plomby určitě více jak 30 let (ani nevím jak dlouho). A žádná nevypadla. Proč by měly vypadávat? A proč by se z této samozřejmosti měla dělat cnost? Také jsem si vyzkoušel, že ne vždy se všechno povede i Dr. Loudovi. Ale beru to jako fakt, že se to vždy nevyvede. Kvalitní práci by měl odvádět každý. A nevím, proč bych za tuto práci měl platit něco více? Nechám si zaplombovat zub a zaplatím 500Kč. Ne 482 nebo 511. Rovných 500. Takže ta cena je nejenom přemrštěná, ale divně vytvořená ne? Kdybych mohl, tj, kdybych měl kam, tak bych odešel, protože já nejsem milionář. A navíc si platím celý život zdravotní pojištění. Tak proč připlácet 500? No aby se měl pan doktor dobře. Platíme mu to nové vybavení. Ne že by si vzal půjčku a potom ji splácel. To platíme my pacienti. Ale tato ekonomická stránka nic nemění na faktu, že p. Dr. Louda je nejlepší. Jednání příjemné a seriozní. Po této stránce samá chvála. Až na ty money.

Jiří Prokeš

Přečetla jsem si všechny komentáře a mohu říct, že některé jsou dost šílené. Nejvíce mě pobavil ten, kde nějaký chytrák napsal, že kladná hodnocení si snad píše p.Dr. sám. Takovou reakci bych já naopak přisoudila nějaké špatné zubařce z Moravských Budějovic, která mu pouze závidí jeho pacienty.
Dále bych chtěla poukázat na to, jak nadáváte na cenu. Kdyby si každý zkusil s jinou nejmenovanou zubařkou v MB to, co já, tak by byl za kvalitně odvedenou práci, jaké se vám u p.Dr. dostane, ochoten zaplatit i 2-krát tolik. Ono je strašně fajn, když nemusíte za blombu tolik platit, ale pokud vám zubařka zablombuje zub, ve kterém je zánět a pak musíte jít kvůli tomu na trhání nervů u dalšich 2 zubů, tak jste rádi, že vám od té bolesti konečně někdo pomůže za jakoukoli cenu.
K p.Dr. Loudovi chodím už 4 roky a jsem velice spokojena. Nikdy mi od něho žádná blomba nevypadla. A když mi trhal zuby moudrosti, tak jsem ani nepoznala, že je mám venku. Žádná bolest ani při trhání, ani po odeznění injekce.
Ti, co by si nechali pro korunu vrtat koleno, by se nad sebou měli zamyslet a ne sem psát takové komentáře.

K P.dr. chodíme celá rodina čtvrtým rokem a jsme moc spokojeni.Všechny zakroky co provedl udělal šetrně k bolesti a profesionálně.Dělal mi i zubní protézu a vše absolutně bez chybičky.Blomby drží jak fík a pokud člověk dodržuje pravidelně zubní hygienu ,tak ve spolupráci s tímto stomatologem má vyhráno!Třešnička na dortu je tet nová moderní ordinace s nejmodernějším vybavením.Mohu jen doporučit.

Ambulance a vybavení na vysoké úrovni a rovněž práce.

Oba Loudovi jsou bez konkurence nejlepší stomatologové, které jsem za svůj vydatný a pohnutý život pacienta zubařských ordinací potkala, mají dar od Pána Boha.

Zkušený, vynikající lékař, chirurg.