Praktický lékař pro dospělé
Tyršova 195, Příbor

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Praktický lékař pro dospělé Jiný

Odmítl ošetřit pacienta! Chová se otřesně! Určuje si svoje pravidla. Covidem posedlý člověk bez empatie. Radí se po telefonu s doktorkou co má dělat. Tady se určitě neléčí a nepomáhá pacientům.

Po nastěhování se do Příbora jsem na webu znamylekar.cz četla diskuze o Příborských doktorech a na základě hodnocení jsem si vybrala jednoho z praktických lékařů. Bohužel v ordinaci mě velmi rychle poslali do vedlejších dveří se slovy "vy bydlíte na Fučíkové, tak to musíte jít k MUDr. Lichnovskému" Taky jsem si myslela, že funguje svobodná volba lékaře, ale...
Nicméně MUDr. Lichnovský na mě působý jako průměrný lékař - nenadchl ani se nijak velmi nezprotivil. Pokud mi není hodně špatně, tak k němu raději nechodím, protože mám pocit, že "každému" předepíše jedny antibiotika (kterým se snažím vyhýbat, pokud to není nezbytně nutné).
Trochu si u něj připadám jako na pásové výrobě, ale to možná jen proto, že jsem u něj zatím žádnou zvláštní chorobu neřešila, jen běžné problémy.
Nelíbí se mi, že nechodí na čas do ordinace!!! Pro mě jako pracujícího člověka je to velmi nepraktické, když se nemohu spolehnout na předepsanou ordinační dobu.

Zdravím chodím k tomuto lékaři už pár let a řeknu Vám jedno,je to skvělý lékař snaží se mi vždycky pomoci a vždy mě pošle tam kde mi pomohou.Já si osobně nemůžu na něj stěžovat:-)
A pokud se Vám u něj nelíbí běžte křeba ke Krkoškové ta je určitě lepší,ale bere jen když někdo umře pak pro Vás uvolní místo:-(.Pan Doktor je dobrý doktor a né žadny udržbář!!

Ja se nestacim divit :o) Podle me je pan doktor mily, velice svedomity a ochotny vyjit ve vsem vstric. Navic jeho odborne znalosti jsou na hodne vysoke urovni a vim o cem mluvim :) A jak uz tady nekdo zminil v drivejsim pripevku, dnes je svobodna volba lekare a kdyz se nekomu nelibi, neni nic jednodusiho nez prejit k nekomu jinemu ;) Nebo snad zijete jeste v dobach Bolsevika??? :-/
A jeste neco... Myslim si, ze skryvat se za pseudonymy typu Priborak atd o necem svedci. Kdyz mam svuj nazor, tak si za nim stojim a podepisu se :)

S tímto nazorem nemohu souhlasit, neboť k panu doktorovi chodím už několik let a nevšiml jsem si, že by se k někomu choval arogantně či neochotně.Za to, že se někomu nechce platit symbolických 30 Kč on opravdu nemůže. Navíc každý má právo si zvolit svého lékaře, já už jsem si vybral a rozhodně bych neměnil.

S přístupem jako takovým jsem se ještě nikdy nesetkala!při každé návštěvě v této ordinaci je mi ZLE!!!Arogatní,neochotný,NELIDA!!!má spíš zájem o místní DRBY ,a zda mu pacient zaplatí 30kč!!!!!S pacienty staršími a nemocnými ani kozultovat neumí a ani nechce.

Pane doktore, jak to děláte, že jste tak skvělý. Mám Vás ráda, jen bych Vám doporučila, míň poslouchat své nadřízené a být sám sebou!