Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Lenka
...Naprosto vůbec nedoporučuji.!!! ....
anonymka
Chodim k panu doktorovi cca 6 a pul roku a jsem s ni navysost spokojena,byla jsem u nej i behem obouch tehotenstvi
pan doktor je velmi milý a snaží se vždycky najít nějaké řešení mého problému, za sebe mám jen dobré zkušenosti za tu dlouhou dobu co ho navštěvuji.
Pan doktor I sestricka jsou velice mily,hodni,Jen bych chtela poprosit kdyby jste na internet psali pripadne dovolene dekuji jinak je pan doktor ohleduplny a jestli nekdy jak tu ctu pochybil,neni robot Jen clovek,jeden z mala doktoru co jeste maji zajem o pacienty Toborikova K.
spokojenost, žádné potíže ani problémy!!:)
Pro "MUDr. Ražákovou"
Z Vašich pár vět čiší zloba a nenávist. Nepoznala jsem ještě lékaře, který by se takto vyjadřoval o svém "kolegovi". Proto předpokládám, že lékařka nejste, jen
závistivý a duchem chudý ubožák. Na pana doktora Karbana nesahejte, je to férový člověk a že byl komunista, tak ať byl, co na tom? Takových bylo, co prošli VUMLem.
Moudrý člověka hodnotí podle Mravního kodexu a ne podle rudé knížky, paní doktor!!!
Dle vyjadřování, pane s nedokončenou ZŠ!
Miláčkové, pan doktor Karban Jaromír starší, o kterém toto je, je již pár roků v důchodu. byl moc moc super, mě dítě nezanedbal, vždy uzdravil. Sestřičku měl skvělou. Takže paní Ražáková, jistě nejste paní, ale pán a jistě ne MUDr., Ražáková... pan doktor je již v důchodu. (a tou žlučí se utopte)
je moc mili
Velmi ochotný přístup pana doktora i setřičky. Příjemné prostředí. Vždy jsme vše vyřešili bez problémů. Pan doktor informuje o nových možnostech léků a různých možnostech řešení lékařských problémů.
super!