Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
R. Nešpůrek
Výborný lékař, který mně zachránil můj chrup. Jsem velmi rád, že mohu využívat jeho znalosti a zkušenosti.
Radek Tizek
Doktor Holik je velice nadprumerny dentista, ktereho bez obav navstevuji a ktery pecuje o kazdy muj jednotlivy zub. Budiz pochvalen za pratelska prijeti i v dobe, kdy je velice vytizen. Neznam lepsiho a ani bych jiz nehledal.
Dekuji i za svuj chrup. R.T.
Hanák Jaroslav
svoji práci dělá velice svědomitě a neodbývá nás,je ke svým pacientům zdvořilý a příjemný,vše vždy vysvětlí.
Vyborny stomatolog
Ač mám velmi špatné zuby a velmi se zubaře bojím (navíc mám spoustu komplikací, např. alergii na lokální anestetika), pan doktor se o mě stará již mnoho let a o každý zub doslova "bojuje". Jsem mu nesmírně vděčná za jeho péči, je to odborník na slovo vzatý a i jako člověk je úžasný, trpělivý a citlivý. Nikdy bych neměnila a jsem velice ráda, že jsem takového zubaře našla. Společně se sestřičkou tvoří skvělý tým. Ikdyž je to zvláštní (kdo rád chodí k zubaři, že?), vždy odcházím s úsměvem.
pan doktor holík je opravdu Pan Doktor. profesionální přístup, krásná a nově zařízená ordinace, každý zákrok mi vysvětlí, probere se mnou možnosti a společně vybereme ideální řešení. při zákroku přesně ví, kdy by to mohlo bolet, varuje mě předem a je opatrný (jsem dost cíťa, takže tohle je pro mě hodně důležité). dokáže se do pacienta vcítit a skvěle odhadnout jak bude reagovat, při zákroku se snaží rozptýlit povídáním a to jak si vyhraje s tvarováním plomby je úžasné (dřív jsem měla zubaře, který plombu prostě "udusal" a konec). i sestřička je perfektní, vždy milá a usměvavá. celkově můžu tuto ordinaci doporučit ,o))
Na pano doktora Holika jsem dostala doporuceni asi pred 5-ti lety. Od te doby bych ho nevymenila ani za nic. Jako clovek je milí, prijemný , vzdy se na me velice mile usmiva. Vzdy se me pta ohledne ceny, nabidne poradi.Je to nejlepsi zubar jakeho znam a vzdycky bych ho komukoliv doporucila.
Vynikající odborník s velmi příjemným vystupováním.
Pan doktor je člověk na svém místě! Byla jsem u něj v červnu, musela mi být odstraněna uzdička z horního retu. Tak něžný přístup ze strany lékaře sem nikdy nezažila, dokonce jsem se těšila na další návštěvu, kdy mi pan doktor vytahoval stehy:-) Při umrtvovací injekci mi začaly trochu téct slzy a měla jsem rozmazanou řasenku po tváři, pan doktor mi okamžitě ubrouskem tyto šmouhy odtranil. Opravdu SKVĚLÝ LÉKAŘ!!!
Zakroky provadi setrne a citlive a profesionalne. Ma velmi prijemne chovani k pacientu a doteky jsou jemne, jako pacient se pokazde citim klidna, vim, ze jsem v dobrych rukou.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně