Oční ambulance

Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí
Oční ambulance
Farní 3, Jihlava

Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

Pan doktor Havlasek je vynikajici doktor a odbornik. Maminka k nemu chodi jiz 10 let a da jedine na jeho rady.

Skvělý příjemný a opravdový odborník. Protože jsem měl problémy s kontaktními čočkami, přestoupil sem k Panu Havláskovi, který všechny mé problémy vyřešil a od té doby mám klid. :)
Sestřička je také velmi příjemná. :)

Není široko daleko tak příjemný lékař. Růžena.

Skvělý pan doktor, nikdy bych nechtěla chodit jinam. Moc děkuji, pane doktore,za vaši trpělivost a péči.

F

Nejlepší lékař, kterého jsem zatím poznal ! ! !

Velmi zkušený pan doktor a neuvěřitelně lidský!

Můj oblíbenej doktor, vždy v dobré náladě, má lidský přístup a zároveň je pečlivý. Prostě borec!

Příjemný, má cit pro pacienta, znám pana doktora dlouhá léta, proto ho hodnotím jako velmi dobrého , jak ve svém oboru tak i k jeho přístupu k pacientovi.

Pan doktor Havlásek je super. Chodila jsem v Dačicích k Mudr. Novákovi a to je velice arogantní člověk. Neustálé hloupé narážky místo aby se věnoval čemu má. Pana Havláska vřele doporučuji. Když se bojím nějakého vyšetření, vždy mě uklidní a při zákroku říká, co se bude odehrávat. Je velice ochotný, trpělivý a moc moc hodný. Pane doktore děkuji za vše. Kamila

nejlepší