Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
NS
Naprosto úžasný upřímný člověk, co používá rozum a zároveň je odborník v oboru. Poprvé, co věřím nějakému doktorovi a nemám problém tam dojít.
Martin T.
Pan doktor mne přijal urgentně, i přesto že nejsem jeho stálým pacientem. Diagnostika byla excelentní, velice uspíšila mou léčbu. Ordinace je krásná, čekárna čistá, s doktorem pracuje milá sestra, takže se cítíte jistěji již před příjmem. Rád bych vypíchl celkový přístup pana doktora. Málo kdy se setkáte s takovou profesionalitou a pochopením. Už to má na vás léčivý účinek. Děkuji a doporučuji!
Hanka
S panem doktorem jsem spokojená, jakýkoliv můj problém vždy vyřešil, pokud bylo potřeba poslat mě dál na vyšetření tak také žádný problém, myslím si, že si tu mnozí jen léčí své ego, když je není vidět pod skrytou identitou!
I já přišla o tchýni která tu možná ještě mohla být,pořát měla kašel tak šla k němu a on jí řekl že je to nedoléčenej zápal plic,a přesně za půl roku jí z nosu začla téct krev kdy málem vykrvácela a tak jí zjistily že má rakovinu plic,ani jí neposílal na odborné vyšetření i když věděl že je to u nich v rodině,děkuju nechci.
Jsem s panem doktorem velmi spokojena. Vzdy se mi venoval, pripadne poslal k odbornikovi. Sestricka je velmi mila a cela ordinace pusobi prijemnym dojmem. Chodi sem i dalsi cast me rodiny a nikdy nikdo nemel zadny problem. Vsem naordinoval leky, vsechny poslal na dalsi vysetreni. :) NIkdy jsem neuvazovala o zmene lekare.
Zatím s panem doktorem nemám tak velké zkušenosti ale ještě nikdy se ke mně nechoval arogantně tak jak tady ostatní popisují, zatím mi vždy pomohl a mé rodině také..
Sem naprosto spokojený s Panem doktorem a s jeho celým kolektivem a proto nechápu ostatní kritiky o čem zde píšou
Velmi dobry lekař nenechá nic nahodě vše dukladně prověří a připadně pošle dal ke specialistovi.Však možná jen arogatní a chladny k lidem jeho sestra od té by jse měl učit.Jinak jeho syn zastupce moc nepochytil léky šanuje na horší časy a léčí děs a běs.
M.Š.
Změnil jsem lékaře a díky za to. Nedokáže diagnostikovat psychické potíže, nepošle pacienta ke specialistovi. Manželce oznámil problémy se štítnou žlázou. Za 8 let je nepodchytil a neléčil. Problémy se slinivkou. Neléčil. Změnila lékaře. "5 z 5 lékařů jej nedoporučuje!"
Váš účet byl odstraněn
S panem doktorem jsem velmi spokojená. Při nemoci se mi věnoval velice pečlivě a s citlivostí, ochotně a vstřícně mi vysvětlil léčbu a jeho celkový přístup mohu hodnotit jen kladně. Atmosféra v celé ordinaci (tzn. včetně sestřičky) na mě působí velice dobrým, vstřícným a klidným dojmem, včetně prostředí.