Klára V.
Ještě, ze jsem od ní utekla! Mezi dveřmi se mě ptala co mi je, když jsem řekla, že mě bolí v krku tak jsem si měla koupit hašlerky a ani dál nechodit.. Takže sama jsem si měla určit diagnózu, ani oči od stolu nezvedla...Asi to bylo běžné, pán co přišel po mě se ptal jakou má dnes náladu a tak tam ani nakonec nešel.. Samoléčba, paní doktorka mi připadala dost mimo
pacient
Paní doktorka ráda probere vaše nové brýle,kabelku,počasí,ale s nemocí ji prosím neobtěžujte.Kupte si něco v lékárně na třetí pokus to třeba vyjde.Na zánět průdúšek poradí polévku s takovýma těma mastnýma okama a když je problém nakonec jinde tak máte smůlu.Lituji jediného že jsem neodešla dřív.Kdysi pečlivá,bohužel je to už dávno.
zdravotník
Pokud jste zdravotník nebo zdravotnicví trochu rozumíte a přijdete k této lékařce s "hotovou" diagnózou a sami si i navrhnete léčbu, pak můžete být spokojeni, většinou Vám vyhoví (ale nesmíte toho po ní chtít moc). Ale je téměř zbytečné k ní chodit, pokud máte nějaký zdravotní problém, se kterým si sami nevíte rady. Ve většině případů se Vás elegantně zbaví tak, že Vám poradí, abyste si zašli k odborníkovi. K odborníkovi můžete jít rovnou a ještě si ušetříte cestu! A ještě Vám popovídá, kdo z její rodiny "to má taky", a že stejné problémy mají skoro všichni. To je absolutně neprofesionální přístup! Nezajímá mne, kdo z jejich příbuzných čím trpí, chci řešit svoje potíže. Děkuji, nechci! Hledám si jiného lékaře.
nikdy jsem nebyla u lepsiho lekare.vzdy ke me mela individualni pristup,cokoliv jsem pozadala bylo mi vyhoveno.jednicka!!!!
Registraci u této lékařky nedoporučuji. Nemám s ní dobré zkušenosti. Chtěl jsem po ní, aby mě poslala na vyšetření dutiny břišní, protože mám neustále nějaké problémy. Reagovala na to slovy: "To může být od páteře, kdyžtak si zavolejte sanitku, co máte dál?" Nikam mě neposlala a ani neprohlédla. Po těchto slovech jsem radši z její ordinace odešel. Musím poznamenat, že jsem mladý člověk, co chodí k lékaři tak jednou za 6 let. Ovšem sestřička je zlatá! Škoda, že není lékařkou...
Paní doktorka je ochotná naslouchat a myslím si, že se snaží pacientovi pomoci.
RM
Výborná paní doktorka, super přístup...jen více takových
M. Dejdarová
Prima lékařka s lidským přístupem. Vyslechne, poradí, doporučí. Po každé návštěvě mám pocit, že je zde lékařka i sestřička opravdu "pro pacienta".
hanča
o pacienta má zájem,vyslechne,vyšetří a pomůže.Je na svém místě.
esky
Sestřička i doktorka velmi příjemné. Když je moc zle, tak člověk nečeká. Jinak podrobné vyšetření samozřejmostí.