Iveta
Oceňuji vysokou profesionalitu a lidský přístup paní doktorky i všech sestřiček a příjemné prostředí čekárny i samotné ordinace.
MilanU
Vysoce erudovaný specialista, nové metody, nové prostředky a rozhodnost při volbě zákroku.
Možná je paní doktorka dražší, ale je vynikající odborník. Můj bratr chodil k zubařce na škole, která ani neviděla, že mu rostou druhé zuby pod jazyk. Paní Úlehlová mu zuby dala do pořádku, má je nádherné. Sama jsem přišla o kus zubu a teď to ani nepoznám. Je precizní, pomohla mi i se zánětem trojklanného nervu, když jsem téměř nemohla otevřít pusu a trpěla jsem velkými bolestmi. Velice doporučuji.
putnová
Velice pečlivá
odborník na svém místě
Mašínovi
Velice dobré po všech stránkách.
nn
Neměňte mi hodnocení, když ji neznáte,vím proč to píši. Neznám lepšího stomatologa. Je to opravdu "SPECIALISTA" ve svém oboru.
nn
Velmi dobrá, pečlivá.