Praktický lékař gynekolog

Klášterní 117/2, Liberec 46001

• E

Moc špatné zkušenosti odeslala nás místo gynekologie na psychiatrii do Prahy pak nás poslala do Brna tam nám pomohli, když jsem šla potvrdit cestovní náhrady byla příjemná a potvrdila vše bylo v pořádku po 14 dnech telefon od ní že ona nic nepotvrdila a nikam nás neposlala naštěstí sestřička je milá a potvrdila revizní lékaři že ano potvrdila nám cestovní náhrady od července se to táhne asi budu muset zapojit do toho média a zveřejnit veškeré dokumenty a komunikace sní mám vše nahráno už by neměla pracovat.

• Praktický lékař gynekolog Jiný  •

Já jsem s paní doktorkou spokojená, sestřička milá...ale! mají špinavé přístroje...prach a tak, takže se mi moc nechce na vyšetření a chodím jen pro recept...

• S

Musím také bohužel potvrdit,že paní doktorka s klidem "léčí" nadmírou antibiotiky a antimykotiky.Musím obíhat spoustu jiných lékařů,kteří mě musí upozornit,že tyto léky beru příliž dlouho a že by se také měla udělat jiné vyšetření.Dana

JSEM RÁDA, ŽE NEJSEM U DOKTORKY.V TĚHOTENSTVÍ MĚ POSÍLALA JEŠTĚ V 9 M. NA KOZU.NECHTĚLA MI VYNDAT TĚLÍSKO PO 4 LETECH,KDYŽ PRÝ NEDĚLÁ PROBLÉM,ALE PO ASI 6LETECH PROBLÉM NASTAL HORMONY SE BOUŘILI TĚLÍSKO NECHRÁNILO JAK MĚLO BYLO POSUNUTO A JÁ POTRATILA SAMOVOLNĚ PO 14 DNECH . ZAČALI SE MI DĚLAT BOLESTIVÉ CYSTY V PRSECH.A DALŠÍ PROBLÉM BYL KDYŽ MI POSLALY MOJÍ KARTU BEZ MÉHO SOUHLASU JINÉMU GYN. DO CHRASTAVY ,KTERÝ BYL ASI PODVODNÍK. NAŠTĚSTÍ JSEM TO NAHLÁSILA VZP A TA MI KARTU NAŠLA A NEJEN MOJÍ.ODEŠLA JSEM OD DR. VČAS.

• Zachránila mne a děkuji

• jsem velmi spokojená

• Zkušenosti s paní doktorkou Škodovou jsou v mém případě kolísavé. Sestra je vždy příjemná a milá.Na poslední návštěvě se snažila i paní doktorka, ale v minulých návštěvách se ke mně občas chovala i dost povrchně a neprofesionálně. Myslím, že u doktora, před kterým se svlékáte skoro donaha byste se měli cítit příjemně. Každopádně můj problém diagnostikovala chybně a cpala do mě zbytečná antibiotika. Dokud nemáte problém, dá se to, ale pokud máte, radši jděte jinam.....

• Velmi příjemná, taktní a opravdu odborník.

• Paní Škodová je perfektní, neznám lepšího doktora. Má skvělý přístup. Doporučuji :-)

• Paní doktorku nemůžu doporučit, mám velmi špatnou zkušenost. Po přechodu k jinému lékaři, mi bylo ihned zjištěno nádorové onemocnění děložního čípku. Které paní doktorka asi přehlídla, nevím, ale v těle rostlo dle lékařů dloouho a paní doktorka mi pořád říkala, že nemám jíst zmrzlinu a jogurty. Tímto děkuji paní doktorce Blumlové, která mě zachránila.