Při vyšetřování nevyloučí nejhorší. Předpokládá,že se jedná o banality,což je v pořádku pokud je to pravda. Jenže to často bez řádných vyšetření nemůžete vědět. Většinou jsem se k doktorce ani nedostala. Sestra mě vyšetřila po telefonu.
J.N.
Nejhorší doktorka co jsem mohl kdy potkat. Vždycky absolutní nezájem. Když jsem před léty chtěl nemocenskou na záda protože s těmi krecmi jsem neudrzel brusku mi pani doktorka dpověděla na co chce živnostník nemocenskou? To že si platím drahé připojištění které jsem 12 let nevyužil už ji nezajimalo. V pacientovi vidi hned simulanta. S chřipkou bych tam už nešel jen s toho důvodu jak se tváří a jasné dává najevo že na takové banality nemá čas. Když jsem nemohl vylecit anginu sel jsem radeji na pohotovost kde mi napsaly antibiotika. Teď už jen z nutnosti když potřebuju potvrzení! Bohužel moje chyba že jsem ještě nevymenil za jiného doktora.
heinikovav1
nejní dobrá lékařka,lečí práškami vše,posilá do lékarny aniž by upozrnila na doplatek,snad s tím to přístupem je dobrá pro lidí v důchodovem věku,sestru má nesypatickou,možna jen ke svým známým ktyrých má sestra hodně je příjemná
petra
Jsme u paní doktorky registrovaní všichni z rodiny a jsme velmi spokojeni. Má milý a příjemný přístup, je ochotná a hlavně lidská.
Jirka K
Velmi příjemná a lidská, snaží se pochopit a pomoci. Jsem spokojen.
Ali
bez zájmu o pacienta, nejsem spokojena
Výborná lékařka!! Při problému pomůže a navíc má příjemné a lidské chování.
Jsem spokojená a doporučuji.
Empatický lékař, vyjde vstříc, neměnil bych.
Věrka
Dobrá lékářka s lidským přistupem
skvělá lékařka s lidským přístupem:-)