Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Jiří. Vích
Paní doktorka a sestřička dělají svou práci skvěle. Moc si jich vážim. Ordinaci mají pěkně vybavenou.
Markéta
Velmi lidská, milá ,mám strach až skončí Vždy mě uklidní ikdyz musí mít nervy ze železa.Vzdy mě dobře diagnostikovala a velmi mi loni pomohla psychicky.
Adéla
Nejlepší paní doktorka i zdravotní sestřička! Vždy ochotné pomoci a vyjít vstříc pacientovi. Chodíme zde celá rodina a jsme velmi spokojení
Anthony Pchálek
Paní MUDr . Roderová je člověk na svém místě pracovitá houževnatá skromná skvělá lékařka. Klobouk dolů před takovými lidmi.
dara1111
Moc dobrá, má pochopení, vyslechne pacienta. Je to člověk na správném místě. Takových by mělo být více a naše zdravotnictví by vypadalo jinak.
Moravec
Za pětadvacet let pacienství u paní doktorky Roderové jsem se nikdy nesetkal s jakýmkoli negativním postřehem. Profesionalita a lidský přístup na nejvyšší úrovni. Paní doktorka par excellence. K tomu je třeba dodat, že lví poddíl na hladkém týmovém chodu ordinace má taky její zaměstnanec - zdravotní sestřička. Bravůrně zvládá nápory pacientů. evidenci, telefonáty, odběry a a stovky dalších důležitých "maličkostí", které my pacienti bereme za příliš samozřejmé, protože náš pohled na věc je úzce individuální.
pacient
Vynikající odborník, milá, usměvavá, ochotná, obětavá. Profesionál!!!
Lékařka těla i duše ! Jednoduše Skvělá
Skvělá paní doktorka :) Opravdu si nemám na co ztěžovat :)
Je naprosto skvělá , jsem ráda, že právě ona je moje doktorka ,vždycky milá , udělá pro pacienty co je v jejich silách !!!!!!!!!!!!
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Opavě
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Opavě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Opavě