MUDr. Jarmila Roderová

Praktický lékař Více

Kontaktní údaje

Praktický lékař pro dospělé
Nákladní 16, Opava

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Praktický lékař pro dospělé • Jiný

Paní doktorka a sestřička dělají svou práci skvěle. Moc si jich vážim. Ordinaci mají pěkně vybavenou.

Umístění: Praktický lékař pro dospělé • Jiný

Velmi lidská, milá ,mám strach až skončí Vždy mě uklidní ikdyz musí mít nervy ze železa.Vzdy mě dobře diagnostikovala a velmi mi loni pomohla psychicky.

Nejlepší paní doktorka i zdravotní sestřička! Vždy ochotné pomoci a vyjít vstříc pacientovi. Chodíme zde celá rodina a jsme velmi spokojení

Paní MUDr . Roderová je člověk na svém místě pracovitá houževnatá skromná skvělá lékařka. Klobouk dolů před takovými lidmi.

Moc dobrá, má pochopení, vyslechne pacienta. Je to člověk na správném místě. Takových by mělo být více a naše zdravotnictví by vypadalo jinak.

Za pětadvacet let pacienství u paní doktorky Roderové jsem se nikdy nesetkal s jakýmkoli negativním postřehem. Profesionalita a lidský přístup na nejvyšší úrovni. Paní doktorka par excellence. K tomu je třeba dodat, že lví poddíl na hladkém týmovém chodu ordinace má taky její zaměstnanec - zdravotní sestřička. Bravůrně zvládá nápory pacientů. evidenci, telefonáty, odběry a a stovky dalších důležitých "maličkostí", které my pacienti bereme za příliš samozřejmé, protože náš pohled na věc je úzce individuální.

Vynikající odborník, milá, usměvavá, ochotná, obětavá. Profesionál!!!

Lékařka těla i duše ! Jednoduše Skvělá

Skvělá paní doktorka :) Opravdu si nemám na co ztěžovat :)

Je naprosto skvělá , jsem ráda, že právě ona je moje doktorka ,vždycky milá , udělá pro pacienty co je v jejich silách !!!!!!!!!!!!