Soňa
Já jsem s paní doktorkou spokojená, chodím k ní už několik let. Někdy mi malinko nevyhovuje, že si musím říkat, pokud se mi něco nezdá, mám pocit, že se moc dožaduji a mám obavy, abych neobtezovala, třeba je to jen můj dojem, ale jinak je pani doktorka velmi milá a vstřícná, snaží se mi vždy vyhovět. Určitě ji všem doporučuji.
danhorak
Paní doktorka je milá, příjemná a ochotná. Rozumí své práci, maximální spokojenost.
To samé platí i o sestře taky velice příjemná.Určitě všem doporučuji.
Alena
Pani doktorku navstevuji jiz 4 rok. Rozhodne nedava ATB jen tak. Pacienta vzdy radne vysetri, komunikuje s nim, navrhne lecbu, kterou si pak hlida. Je velmi dobry diagnostik, takze nema zapotrebi nasazovat nekomu 3x po sobe ATB. Je rychla, pacienti v cekarne zbytecne necekaji. A to je zajiste i diky sestricce - jsou tym, ktery perfektne funguje a ja tuto ordinaci mohu jen DOPORUCIT!!
Pani doktorku navštěvuji již čtyři roky a jsem velmi spokojena s jejim přístupem a vysokou odbornosti. Na rozdíl od jiných lékařů se kterými jsem přišla do styku před ni, používá i jiné léčebně metody( například Jonasova metoda........). Pani doktorka jako jedna z mala, nepodléhá tlaku farmaceutických firem a nepredepisuje hromady jejich medikamentu, ale snaží se hledat příčiny problému. Přeji ji i její zdravotní sestře mnoho spokojených pacientů a pohodu v práci. MN
Mitadimitrov
Dobry den,s přístupem pí.doktorky můžu vyjádřit pouze spokojenost a můžu všem vřele doporučit návštěvu tohoto zdravotnického zařízení. Profesionalita paní doktorky nespočívá pouze k přístupu léčby,ale i v lidskosti a chování k pocientům. Totéž platí i pro sestru. Velká spokojenost!
DD70
gaba
Nechápu negativní hodnocení!!!!Paní doktorka myslím převzala ordinaci po jiné doktorce, ordinuje tady asi rok. Jsem s ní moc spokojená. Je vstřícná, rychlá a rozhodně antibiotika nenasazuje hned! Naopak mi byla nabídnuta požnost léčit se alternativně homeopatiky nebo Jonášovou detoxikací.S odběry nemá problém nikdy a navíc sestřička odebírá krev perfektně! Doporučila jsem ji svým známým a jsou taky spokojení.
petrklocek
Jsem velice spokojen s prací paní doktorky a také zdravotní sestry. Před několika dny jsem měl problém se zablokovanými zády.Nemohl jsem se vůbec hýbat. Po dvou dnech úmorné bolesti jsem navštívil ordinaci. Paní doktorka přesně věděla v čem je problém a po aplikaci injekce přímo do bolavého místa, jsem druhý den byl zcela pohyblivý.
S přístupem a odborností paní doktorky jsem zcela spokojen.
Určitě všem doporučuji
radek637
Od pani doktorky jsme vsichni odesli. Za cele cca 2 roky nam nevzala ani jednou krev - jen 3x po sobe nasadila antibiotika. Kdyz nemoc pretrvavala, tak jsem ji poprosil jestli by nevzala krev a neposlala napr.na rtg plic, abychom konecne vedeli, kde je problem. Zivim rodinu a nemuzu si dovolit marodit znova tak dlouhou dobu. Po jeji ukoncene lecbe jsem se vubec necitil lepe. Na odber krve mi rekla, ze bych si ho musel zaplatit a ze me nikam neposle, ze dame dalsi atb. Nemel jsem silu ani chut se hadat a dozadovat se sveho prava. Nyni jsem u noveho lekare a jake je me prekvapeni, kdyz mi po kazde lecbe atb bere krev, aby si byl 100% jist, ze jsem zdtavy. Navic mi hned udelal preventivni prohlidku, kde zjistil z podrobnych odberu krve, dalsi 4veci, ktere musime spolu napravit, a ktere byly pravdepodobnou pricinou opakovani problemu. Za nasi rodinu pani doktorku NEDOPORUCUJEME