hana.gebauerova
Nejlepší a nejlidštější obvodní paní doktorka ve městě Opava. Diagnostikuje správně, vše vysvětlí, není jí nic zatěžko, věnuje Vám svou péči a čas, i radu po telefonu, když je zapotřebí, i když je v čekárně plno. Je pečlivá, a tím, že je ochotna Vám vše dopodrobna vysvětlit a dále dovyšetřit je u mne lékařkou, jak má být a ne vždy tomu tak je.
Je usměvavá a vždy v dobré náladě. Sestřička v bledě modrém provedení. Vřele doporučuji.
Peterková
Velice si cením práce jak paní doktorky ,tak i sestřičky.Jejich chování v profesi, je jak odborné tak i etické,nic jiného než obrovskou pochvalu si nezaslouží !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.doktorka i sestra jsou hodný vždy mi vyjdou vstříc nemužu si stěžovat a nikdy bych neměnila .Mají pěkný přístup k pacientum tak by to mělo být všude
Velmi dobrá doktorka, má zájem o pacienta, dokáže ho povzbudit, poradí jak postupovat v léčení, vysvětlí co je potřeba.
Velmi dobra
tato milá paní doktorka je vždy vstřícná, nikdy nic nezanedbá, raději pošle na další vyšetření. v případě nouze vám poradí i po telefonu. mám s ní velice dobré zkušenosti již řadu let na rozdíl od jiných lékařů.a co se týká sestřičky- to je vzor-jak se má nadprůměrná a vždy přívětivá sestra chovat.
Paní DOKTORKO,
myslíte si, že je zcela lege artis postup ošetření, v případě neúplně odraněného možného infikovaného klíštěte v oblasti zvýšené promořenosti klíštat mozkovou encefalitidou.
Že je lege artis , nechat vyhnisat a modlit se že záležitost nebude infekční.
Tedy že není nutné, co nejdříve zbytek potencionálně infikovaného residua, jeho okamžité a úplné odstranění???
Tento váš postup považuji za postup non lege artis !!
Jste si proboha vědoma jaké až neřešitelné mohou být důsledky a následky onemocnění mozkovou encefalitidou. Já to zde viděl na vlastní oči, jak důsledky této choroby málem rozvrátily rodinu a prakticky natrvalo ji uvrhly do neřešitelné bídy jelikož živitel vypadl v důsledku této choroby z pracovního a podnikatelského procesu a nikdy se už na tento post z důvodu příčinných důsledků a následků této prodělané nemoci nemohl vrátit. Ti lidé žijí v nedůstojné nouzi, a možná jen proto, že nebyla poskytnuta zdravotnická péče zcela lege artis.
Co vy na to, paní DOKTORKO !!
„ Lékař v rámci své odborné způsobilosti a kompetence svobodně volí a provádí ty preventivní, diagnostické a léčebné úkony, které odpovídají současnému stavu lékařské vědy a které pro nemocného považuje za nejvýhodnější. Přitom je povinen respektovat v co největší možné míře vůli nemocného (nebo jeho zákonného zástupce). “
— § 2 odstavec 1 Etického kodexu ČLK
Vždycky mi dobře poradí.
Darja
Paní doktorka je nejen milá a velmi vstřícná, což je moc příjemné a člověk se u ní cití jako člověk ,ale hlavně a to je pro mě a myslím si že nejen pro mě velmi důležité, je dobrá diagnostička a také neváhá poslat na odborné vyšetření, když si není diagnózou jistá. Chodíme k ní celá rodina, a jen doufám, že nás přežije. Neumím si představit přechod k někomu jinému.
A sestřička je sluníčko, které vám svítí na cestu, když je vám špatně. Je vždy milá a usměvavá - nevím kde se v ní bere neustálý optimismus, když jsou lidé v dnešní době tak protivní.
Lucie T.
Velice příjemné prostředí, milá paní doktorka i sestřička. Vřele doporučuji !
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Opavě
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Opavě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Opavě