Sam. ordinace PL pro dospělé
5. května 24, Svoboda nad Úpou

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

N
Umístění: jiné místo Jiný

Naprosto neprofesialni arogantní. Už nikdy více .
Zkušenost sice jen po tel ale stačilo 1) nepozdravi 2) jedine co na vás řve je dělejte co chcete já za chvilku končím (volala jsem před devátou končí v 10)
3) dva dny jsem se jí dovolavala
Na konci mi sdělila že když bude čas pošle recept , chtěla jsem jí ještě dodat poznámku co se receptu týče a už se ozvalo jen tututuu
Jooo a skáče neustále do řeči
Myslim si, že už by ordinovat neměla

Umístění: Sam. ordinace PL pro dospělé

Jsem velice, velice spokojená pacientka s paní MUDr Oravcovou. Její přístup je na profesionální úrovni. Je příjemná a milá. A že se někdy stane, že se neusmiva, neznamená že je špatná. Taky je jen člověk a práce s pacienty není vždy lehká. Růža S.

Velmi dobrý děkuju.

arogance ,neochota,prostě humus chování ,každá návštěva mně stála flašku vína, jen ,abych se sní nemusel hádat o sanitku , donesl jsem ji lékařskou zprávu ,ona řekla, že ji to nezajímá,sebral jsem dokumentaci, moji i mé přítelkyně se slovy, vy nebudete rozhodovat o mém životě a přestoupili jsem k jinému doktorovi .
už před léty na náměstí zkolabovala malá holčička ,ja byl utoho ,a semnou ješ dva chlapi , šla okolo paní doktorka se sestříičkou na oběd do Národáku, místo ,aby ji pomohla ,řekla ,že ji to nezajímá ,at ji odnesem k dětský lékařce, tenkrát mně hodně naštvala tak jsem ji vynadal do pí.... je to prostě to co nám tady zbilo po komunistech, zaplat pánbůh, že jen na nás komu svěříme své zdraví ,.... jmenuji se Richard Köhler a žiju ve Svobodě nad/ Úpou od roku 1965

Velice náladová, pokud se člověk netrefí do "její" hodiny, je velice nepříjemná. Nedej Bože, když navíc třeba ještě střízliví. A co mě vždycky vytočilo, že jí třeba přijede nějaká známá, ona zamkne ordinaci s tím, že musí k pacientovi, a pak v ordinaci probírají střihy. To, že v čekárně čeká třeba 15 lidí, paní doktorku moc nevzrušuje. Asi před rokem jsme i s manželkou odešli, nikdy jsme nelitovali. Pravda je, že jsem už několikrát slyšel, jak dobře odhadla diagnózu a její rozhodnutí (např. o převozu do nemocnice) někomu třeba asi i zachránilo život. Takže znalosti bezpochyby má, ale... škoda. Má prostě své jisté, tak proč být navíc i příjemný, když to není povinnost.

Paní doktorka je ke mně vždy milá a ochotná, nemám žádné výhrady a doporučuji.

Velmi dobrý

Bavím se nad OSOBNÍ záští a závistí pár lidí,kteří se zde neustále opakují,je velmi lehké hanit a kritizovat,ale pochválit umí jen málokdo...přeji všem hezký den a škarohlídům obzvlášť.

Je mi to líto, ale moji rodiče jsou také v péči této paní doktorky. Škoda, že si ještě neuvědomili, že si mohou vybrat lékaře - i když chápu, že dojíždět k lékaři není příliš praktické (tato paní doktorka je v místě). A tak nadále chodí k paní doktorce děkovat s kytičkou (a nejen s ní), vím, že to dělají neradi a ze strachu, aby jim paní doktorka příště opět vyšla vstříc a nebyla na ně hrubá - tzn. aby jim věnovala péči, která jim minimálně náleží. Přeji této paní doktorce, aby svoji práci dělala s láskou, lidé to ocení - to nemyslím vůbec zle!! Omlouvám se, že se nepodepíši, ale myslím, že lidé, kteří znají místní poměry toto pochopí!

NEJHORSI OBVODAK V KRAJI

REKLAMA NA AROGANCI A NEOCHOTU

LITUJI STARECKY V JEJIM PECOVATELSKEM DOME, OSTATNI NELITUJI, MAJI MOZNOST PREJIT K JINEMU PRAKT. LEKARI

A TY POZITIVNI NAZORY OD RODINNYCH PRISLUSNIKU PANI DOKTORKY JSOU AZ MOC PRUHLEDNE