Jednou paní doktorka prohlásila"notorika poznám od dveří"!Takoví lidé si potom nemůžou stěžovat,že je nepříjemná a arogantní!Takoví pacienti jí určitě nebudou chybět.Společně se sestřičkou tvoří kvalitní tým.S čekáním v čekárně se musí počítat.Člověk se necítí jakože obtěžuje.Není to jako někde,že lékař měří tlak a sestřička už štěrká pokladničkou!
K paní doktorce sem chodil léta na prevenci a můžu konstatovat,že je ůplně mimo.Při nejbližší příležitosti sem odešel jinam nechápu tady ty lidi co jí chválí.
pacient
Chodím k ní léta a jsem navysost spokojený-pokud nebudu muset,nešel bych jinam.Je ohleduplná,milá-sice někdy náladová,ale má přehled a je to vyložená profesionálka.Pokud neví,na nic si nehraje a přesto dokáže pomoci.Jediné co mi vyloženě vadí je neustále plná čekárna,ale nenapadá mě žádné řešení.Každopádně jsem neslyšel žádnou větší kritiku od pacientů se kterýma setkávám v čekárně.Já osobně jsem rád,že jí mám.
Josemu
Velmi pečlivá,příjemná v jednání.V ordinaci je to pohoda,horší je čekání v čekárně.Jezdí za ní důchodci i z daleka,protože byli s paní doktorkou spokojeni v aktivních létech jako se závodní lékařkou.
Velice znalá a profesionální. Také velice přísná a někdy nekompromisní. Čekárna je opravdu většinou plná ale asi jen proto, že svou práci dělá poctivě. Mohu jen doporučit. Nešel bych k žádnému jinému lékaři.
pacient
pečlivá,ale stále plná čekárna.
pacient
Velmi pečlivá,ale pomalá.Stále plná čekárna.
Januli
jsem s paní doktorkou spokojena,jen to čekání je někdy moc dlouhé.Příjemná a ochotná
Lekařka na preventivní prohlídky.A tak nás dělí,muj-cizí.
Nekompromisní ona práci má.Možná vylepšit ordinaci a i cizí se bude citit lepe.
prostě specialista.... ( spokojenost )
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě