Praktický lékař pro dospělé
Tajovského 1310, Praha

Zobrazit ostatní profily internistů v okolí

Slunéčko

Paní doktorka i sestřička jsou ochotné, vadí mi ale pacienti, kteří sedí v čekárně, nadávají na paní doktorku i sestřičku a pak v ordinaci sedí půl hodiny, protože potřebují probrat s paní doktorkou všechny své problémy 20 let nazpátek.
Viděla jsem jednou verbální útok pracujícího důchodce na sestřičku a bylo mi jí líto.

Ja jsem taky spokojena.
Taky jsem mela chripku a doporuci vzdy izolaci (takze PN), lezet, potit se, pit, 3x denne paralen, prip. kloktadlo a kapky do nosu. Jsem rada, ze zbytecne nepredepisuje antibiotika a snazi se priznaky lecit nejdrive touto cestou.
Jsem spokojena s jeji pristupem, sestra je ochotna. Vysetreni probehne vzdy rychle, zadne zdrzovani. Jasne, maji i pauzicky na kafe, ale kdo nema. Vetsinou se da najit cas, kdy v cekarne nikdo neni. Jsem s ni spokojena.

E

Nekonfliktní, příjemná, bez zbytečných průtahů vyšetří. Dají se zde najít i hodiny, kdy v čekárně nikdo není a jsem hned na řadě. Myslím, že v pohodě a můžu doporučit.

Supr lékařka