Dasa Vojtkova
Paní doktorku i sestřičku mám moc ráda,jen mě mrzí,že musím někdy čekat,až dopijí kafíčko,ale prostě to tak je a počítám s tím,paní doktorka je profík,poradí,pomůže,chodím k ní přes 30let a vždy mi pomohla,za to jsem jí vděčná
Tomas
Suuuuuper doktorka, otci diagnostikovala zánět průdušek a on to byl infarkt.
Marek Stejskal
Doktorku neznám, ale ta hodnocení jsou zajímavá. Možná by měl existovat nějaký dozorčí orgán...
Baumová
Vážím si všech příspěvků, které jsou zde uvedeny na paní doktorku. Se všemi naprosto souhlasím, dnes jsem u ní byla, jen mamince vyzvednout léky. Její pauza, kterou si vykonává společně se sestřičkou v provozní době, je opravdu k nepřehlédnutí. Už jen její první přidrzlé poznámky, při vstupu do čekárny, po její neskutečně dlouhé pauzičce. Ale co nám tohle všechno pomůže, si na těchto stránkách postěžovat, když to nikdo z nadřízených orgánů lékařů nesleduje a už vůbec neřeší. Ohodnocení velmi slabé, je pro tuto paní až moc dobré, proto bych navrhla- velmi neuspokojivé. Budu určitě hledat nějaké postupy nebo i prostředky, aby došlo k nějaké nápravě, na její straně. Myslím, že hrnec už přetekl.
u paní "doktorky" jsem byla protože moje paní doktorka byla na dovolené,už v životě bych tam nešla,pracuji u ČD kde musím ručně přehazovat výhybky atd....měla jsem zablokovaný krk a paní doktorka jen stroze řekla že jí taky bolí za krkem a at jí neotravuju ,no skončila jsem na pohotovosti,kde jsem dostala injekci a prášky na uvolnění svalů,paní doktorka si asi myslí že nikdo nechce pracovat,jenže paní doktorka si neuvuvěomuje že jsme jen lidi a já ani marodit nechtěla,navíc můj manžel k ní chodil a při každé návštěvě ho odsekla že má ty samé potíže,manžel závodně tancoval a udělal si něco s malíčkem na ruce,paní doktorka jen opět řekla at si nevymejšlí že jí taky bolí ruka,manžel má dodnes křivej malíček a k paní zvěrolékařce už nechodí,taková doktorka se může léčit sama když má stejné potíže jako pacienti jen aby se nedivila že k ní nikdo chodit nebude je vzteklá a nelidská nedoporučuji to není doktorka ale zvěrolékař
Dobrý den. CHodím k paní doktorce Fajtové u které jsem velice spokojená. Paní doktorka Fajtová měla dovolenou tak jsem šla k paní dokrorce Knyové. Ráno jsem zjistila, že mám zánět močových cest tak jsem u paní doktorky Knyové klepala na dveře a sestřičce jsem řekla jaké mám problémy. Paní doktorka Knyová byla velice ochotná a hned jsem šla do ordinace. Jak paní doktorka, tak i sestřička byly velice ochotné. Tímto chci poděkovat za ochotu a solidní jednání.
Nejsem simulant a k doktorce chodím jednou za pár let, v případě že mám 41teplotu a klepu se zimnicí, mě paní doktorka nejdřív nechala čekat až dopije kafíčko a pak mě vynadala že jdu půl hodiny před koncem ordinační doby. Něco jiného bylo, když jsem si šla pro potvrzení do autoškoly, paní doktorka mě neprohlédla, jen se zeptala jestli nosím brýle a byla se mnou hotová. 500,-Kč za pět minut, to je podle mě dobrá odměna.
Nedodržuje pracovní dobu.Bagatelizuje zdravotní problémy pacientů.
už k ní léta nechodim,ale když jsem u ní byla s bolestmi zad, tak mi řekla, že jsem moc tlustá....zrovna ona...
her
Tolik kritiků ale stále má paní doktorka mnoho spokojených pacientů a přátel.