Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Od malinka jsem chodila k pani doktorce, pres ruzne problemy se zdravim se o me vzdy peclive a s laskou postarala... sestricka(tehdy, nevim kdo je tam dnes) byla vzdy velmi mila a v pripade potreby utesila, pohladila, pochovala.... Vzdy obe podporily, kdyz bylo treba. Nejsou doktori "jedna pani povidala", jsou profesionalni tym a spolupracuji velmi i s rodinou, coz je podle me asi nejdulezitejsi.
Paní doktorka i se sestřičkou jsou velice pečlivé, ochotné a milé dámy. Dostali mě už z mnoho vážných nemocí - díky nim jsem stále na světě. Bohužel s těžkým srdcem si budu muset hledat nového lékaře kvůli věku. Vím že už nikdy nenajdu nikoho kdo je takto objetavý a umí naslouchat všem problémům. Ale jednou bych ráda zase se svými dětmi chodila sem. Paní doktorce velice důvěřuji. :-)
Laďka
K paní doktorce chodí obě moje děti.Dcerce při narození zjisltili srdeční vadu a paní doktorka se vždy postarala o potřebná vyšetření,objednala nás a velice ochotně vyšla vstříc našim potřebám.Se sestřičkou jsou to milé a sympatické dámy.Moc jim děkuji za péči.
Marketa,Senice na Hané
Velice milá,příjemná,pečlivá paní doktorka tvořící se sestřičkou profesionální tým.Mají útulnou čekárnu i ordinaci,ošetření probíhá ke spokojenosti dětí i rodičů.Obě moje děti ošetřuje od narození a jsme velmi spokojeni.