MUDr. Jarmila Hučíková

Velké Pavlovice 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé

Hlavní 150, Velké Pavlovice 69106

• S

podstata je vybrat třicet korunek a to i v připadě kontrol po nemoci.Při tištění receptu 3 kusu si jeden nechává. Snaží se prodávat vám léky sama.

Výborná lékařka s lidským přístupem k pacientovi.Nenechte se zviklat paní doktorko pomlouvačnými kampaněmi,které jsou vedeny vůči Vaší osobě.
    Jednou se snad dostane i na ty klepaře a pomlouvače

• E

Rád bych poděkoval za léčení.Rychlé jednání,nečekám,správná diagnóza,dobrá odezva na léčbu.
    Díky.
    P.S. nenechte se vykolejit lidmi,kteří se rádi zviditelňují negativními hodnoceními.

Paní doktorka léčila mou babičku - 75 let. Na průjem jí poradila slivovici, neudělala ani výtěr a nemáme ji nutit pít!
    Výsledkem byla salmonela a v nemocnici nám vynadali, že jsme ji nedovezli dávno!

S paní doktorkou jsem velice spokojená, umí vyslechnout, poradit, vyléčit....Je to jedna z nejlepších praktických lékařek jaké jsem poznala.

• Chtěl bych se vyjádřit hlavně ke všem již napsaným hodnocením. Stanovila mi diagnózu a poslala mě s ní do Bohunické nemocnice. Šlo o velice speciální nemoc. Ona to poznala, ale i když jim to do Brna napsala, oni mě ještě týden vyšetřovali a neléčily, až po týdnu mi jedna paní doktorka došla říct, že se museli poradit a nastudovat to z knih. A bylo to ono. Takže je to případ od případu, ale mě poslala vždy k odbornému lékaři, vždy jsem (možná zatím, ale možná taky nikdy nic jiného nebude) dostal správné léky a nežažil jsem nic tak hrozného. Že má trochu lidovou pusu toleruji, protožr nejsem lepší. 30 korun jsem taky ochotný dát, ale je to širší ekonomický problém, který nechápou jen lakomý a nevzdělaní lidé. A tu buchtu, že si o ňi řekla sama - měl by se stydět ten domácí. Neučili nás všechny rodiče k pohostinnosti a štědrosti. Pokud je slušný, měl nabídnout jako první a ne čekat a pak pomlouvat.

• Paní doktorka dá antibiotika,pokud nezaberou tak je musíte vrátit a zaplatit další,kdo nám vrátí doplatek a 30kč?To ji už nezajímá.K odborníkům raději neposílá a když ano, tak léky které dostane pacient upraví podle sebe.Nerespektuje odborné lékaře.

• Nahodou pani doktorka je vyborna a jestly se vam neco nelibi tak si dete k jinemu lekari!!!!Ktery vam neporadi a nepomuze s necim co pani doktorka a pomlouvat doktora je vrchol!!!

• Lidi!
    Kde to žijete,lékař má léčit nemoci a ne Vaše pošramocená ega.
    Ty si musíte léčit někde jinde.
    Stran výpovědi sestry jsem to slyšel trochu jinak a propuštěná sestra může
    být vůbec ráda,že za to provedla lékařce nejde vlbec k soudu.
    Moc fandím paní doktorko a držte se.

• Lékařka má velice dobré vědomosti stran uispořádání léků, jakož i o diagnosách chorob.No, že starší člopvěk umře to je asi tak: Jablko spadne se stromu a někam se dokutálí.
    Tím bych něchtělm mříct, že by měl někdo propadat fatalismu. Ale doktorka je dobrá