Jmenuji se Jarmila Hoppová. V současnosti pracuji ve své psychoterapeutické praxi (www.jarmilahoppova.cz) a soustavně se vzdělávám v integrativní Gestalt terapii institutu Instep. Můžete se na mne obrátit s nejrůznějšími životními situacemi, které Vás trápí. Ať už prožíváte těžké životní období, máte obtíže v mezilidských vztazích či ve vztahu sami k sobě, nemůžete spát anebo si potřebujete o svých strastech s někým popovídat, ráda Vám nabídnu podporu a porozumění v nezávislém a diskrétním prostředí. Věřím, že každý člověk má v sobě potenciál k tomu, aby mohl žít šťastnější a spokojenější život.
V rámci své praxe mám bohatou zkušenost s rodinami s dětmi s postižením.
Pracovní zkušenosti:
2013 – 2014 – Terénní sociální pracovník v rámci sociálně aktivizačních služeb pro seniory, Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
2013 - dosud: poradkyně rané péče, Společnost pro ranou péči, pobočka Brno
2020 - psychoterapeut krizové linky Anténa poskytující pomoc lidem zasaženým koronavirem
Vzdělání:
2008 - 2011: Bakalářské studium Poradenství v sociální práci, Ostravská univerzita
2011 - 2014: Magisterské studium Psychoterapeutická studia, Masarykova univerzita
2014: Komplexní výcvik v krizové intervenci (100 hodin)
2018 - 2023: Komplexní pětiletý psychoterapeutický výcvik v integrativní gestal terapii institutu Instep - http://instepweb.cz/ (875 hodin)
Více o mých pracovních zkušenostech naleznete na linkedIn: https://www.linkedin.com/in/jarmila-hoppov%C3%A1-jan%C3%A1%C4%8Dkov%C3%A1-19415076/
Jak spolupráce probíhá?:
První setkání vnímám jako seznamovací. Je pro mě důležité zjistit, co aktuálně potřebujete a jaké máte očekávání od naší spolupráce. Ráda Vám zodpovím otázky ohledně průběhu spolupráce a přístupu, který ode mne můžete očekávat. Je pro mě důležité, aby pro Vás byla naše spolupráce efektivní, a proto ocením Vaši zpětnou vazbu.
Vhodná četnost společných sezení je standardně 1x týdně či 1x za 14 dní. Vždy se na dalším postupu vzájemně domluvíme.
Veškerá naše setkání jsou důvěrná a jsem vázána mlčenlivosti. Výjimku tvoří především situace, kdy byste byl Vy anebo třetí osoba ohrožen na životě.
Na společnou konzultaci je potřeba se předem objednat a to buď telefonicky či e-mailem. Pokud Vám telefon aktuálně nezvedám, zavolám Vám později.
Služby nejsou hrazeny ze zdravotního pojištění. Platí se přímou platbou a to buď v hotovosti nebo převodem na běžný účet.
Preferuji kontakt formou osobního setkání. V případě, že je však pro Vás nyní osobní setkání nemožné, můžeme se domluvit i na online spolupráci přes platformy Zoom, Jetsi atd.
Konzultace online • 500 Kč
Individuální psychoterapie • 500 Kč
Krizová intervence • 500 Kč
Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolí1 názor pacienta
AG
Má osobní zkušenost s paní Hoppovou je velmi pozitivní, určitě doporučuji. Terapie je vždy příjemná, vlídná, přátelská a profesionální. Každé naše setkání bylo a je přínosné. Jsem velmi vděčná, že jsem paní Jarmilu poznala a mohu s ní sdílet těžké okamžiky svého života a nalézat cestu k lepším zítřkům. Děkuji za veškerou Vaší podporu!
Psychoterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Psychoterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně