Zobrazit ostatní profily ortodontistů v okolíCeník
ME
Jsme velmi spokojeni s vedením léčby i profesionálním přístupem paní doktorky i sestřičky. Docházíme zde již s druhým dítětem. Je to odborník na svém místě. Komunikace empatická, srozumitelná a ochotná. Určitě doporučuji.
J.Hř.
Začínáme s léčbou rovnátek,bylo nám vše podrobně vysvětleno , ošetření je provedeno vždy na čas objednání. Oceňuji klidné a vstřícné jednání paní doktorky i sestřičky.
T.K.
Doktorka i sestra arogantní, povýšené - s takovým jednáním jsem se ještě u doktora nesetkala. Byla jsem na konzultaci a sem již nikdy více.
Zuzana Malá
Nejdříve jsme byli s paní doktorkou velmi spokojeni, protože nechtěla dceři trhat zuby kvůli předkusu. Doposud bylo vždy její vystupování komunikace v pořádku. Vždy vše vysvětlila proč co dělá. Bohužel pak nastala situace, kdy dcera využívala gumičky vetší velikosti déle než měla (ano naše chyba, měli jsme hlídat počet gumiček a včas nepřešli na menší velikost), ale co jsme zažili za reakci od paní doktorky, tak to bylo neuvěřitelně neadekvátní a neprofesionální. Začala na mě a na dceru křičet a obviňovat nás ze lži. Důvěra v pacienta nulová. Byla úplně mimo sebe. Pak si asi uvědomila, že přestřelila a začala dceři říkat, jak jí zklamala, že lže jí i mamince a že nás vystavila takové situaci. Bohužel už jsem nebyla ani schopná zareagovat, ať mlčí a to mě mrzí vůči dceři. Rozhodně měníme doktorku a určitě NEdoporučuji. Toto jsem ještě nezažila. Rozplakala nás obě dvě. Takové ponížení již nechci zažít.
Tomáš
Nedoporučuji, pokud můžete vyhněte se této ordinaci velkým obloukem. Arogance, neochota a účinnost léčby na velice nízké úrovni. Paní doktorka a sestřička se neumějí chovat, vystupují nadřazeně. Museli jsme změnit doktora, nový doktor vše předělal a říkal že takovou práci ještě neviděl. Jsem rád, že již k této paní už nemusíme.
ŠU
Rozhodně nedoporučuji. Paní doktorka je arogantní a neochotná, empatie nulová. Neúspěšnost léčby svede na pacienta a poté ho odmítne ošetřit. Také jsem zažila, že se doktorka dohadovala s jiným pacientem. Každopádně, když čtu předchozí reakce mám pocit, že se opravdu jedná o rozpolcenou osobnost. Vyhněte se této ordinaci nejlépe obloukem.
D.S.
Jsem po úspěšné léčbě od paní doktorky. Paní doktorka je milá a profesionální. Vše vysvětlí a vykoná. Nenadálí nutný servis bez problému.
Zdeněk
Velmi příjemné a profesionální vystupování jak paní doktorky, tak sestry. Vše mi vždy bylo srozumitelně vysvětleno. Mám za sebou cca 15 měsíců dlouhou léčbu s fixním aparátem na obou čelistech. S výsledkem léčby jsem velmi spokojen. Oceňuji možnost tzv. první pomoci, kdy se při nějaké neočekávané nehodě (odlomení zámku, prasknutí gumičky apod.) nemusíte objednávat. Určitě bych doporučil.
Lenka Čechová
K paní doktorce chodíme se synem již druhým rokem a jsme maximálně spokojeni. Oceňuji hlavně lidský přístup, krátká čekací doba v ordinaci, příjemné vystupování. Paní doktorka vše srozumitelně vysvětlí, řekne předem cenu, aby pacient věděl, s čím počítat. Za nás určitě doporučuji.
Klientka
Pani doktorka me dceri "vycarovala" spicak, ktery rostl pricne do kosti. Dnes je plne funkcni a krasny!
Mne srovnala zuby.
Vzdy je neuveritelne mila, i po 10 letech si na me i na dceru vzpomnela.
Ordinace je dobre dostupna a prijemna.
Pani doktorku vrele doporucuji.
Upravit nebo spravovat profilOrtodontisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortodontisté s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Ortodontisté s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze