Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Otto Dvořák
Skvělá paní doktorka. Zkušená, empatická, rozumná. Škoda, že nebere i dospělé :-).
M. Šedá
Úžasná žena i odborník. Vstřícná, vše vysvětlí, na veškeré otázky odpoví. Společně se sestřičkou tvoří bezva tým.
sarus32
paní doktorka mi byla doporučena kamarádkou už před lety,a musím říct,že lepší snad nikde ani není..hluboce smekám,protože takovýchto lékařek je velice málo :)
Marie Láníčková
K paní doktorce jsem také chodila jako dítě a teď tam chodím se svým synem. Je opravdu velmi milá, pozorná, pečlivá. Všechny klady už tu byly napsány.
Jen se zastanu ohledně čekání- zavolat a domluvit si prevenci je možné. Na prevenci má paní dr.v současné době i vyhraněné hodiny, ale právě že je často nerespektují rodiče nemocných dětí a chodí v době, která je určena pro prevenci- neberu nutné případy, to je samozřejmé, (chápu i pracující, sama jsem na tom stejně, ale pokud nemohu dopoledne určené pro nemocné, pak zavolám a zeptám se, zda se mohu zastavit v době určené pro prevenci- pokud je to nutné).
I po telefonu se vždy setkám s ochotnou radou jak od sestry tak od paní doktorky.
Jsem ráda když je maličký zdravý, ale k paní doktorce Flodrové nemám nikdy strach jít a vždy ji ráda vidím i se sestřičkou.
Marie Láníčková
B.F.
K paní doktorce jsem chodila sama jako dítě a pamatuji si bezmeznou důvěru, kterou jsem k ní měla. Proto když se mi narodilo mrně, neváhala jsem s výběrem ošetřujícího lékaře i pro něj.
Nejenže je neuvěřitelně lidská a milá, ale poradí i s dlouhým seznamem dotazů, nikdy ve vás nezanechá pocit, že ji jimi, nebo čímkoliv jiným, obtěžujete. O děti se stará s nehranným zájmem, věnuje vám tolik času, kolik potřebujete, s čímž je tedy spojené možné čekání v čekárně, které je ale všeobecně s lékaři neodmyslytelné, takže to v žádném případě jako problém nevidím; navíc my tady nikdy nečekali déle než čtvrt hodiny. Paní doktorka je holt profík, člověk na správném místě.
Renata Burianová
Všechny zdravim,ja mam dve male deti,2roky a 3roky...přistup a odbornost naprosto skvela,velmi mila..vždy vyšla vstřic,ve všem poradila...nikdy me neodbyla...nikdy jsem nemela pocit,že obtežuji..ba naopak...v čekárne se čeká nekdy déle..ale proč asi..venuje se detem a problemu.Vřele doporučuji.
K paní doktorce chodíme již půl roků a zatím jsme velmi spokojení. Paní doktorka je vždy milá a ochotná se vším poradit. Při narození nedonošeného syna nás dokonce navštívila doma. Velmi oceňuji také vymezené hodiny pro prevenci. Když jsme s miminkem měli potíže, vzala nás po telefonické domluvě bokem, abychom nemuseli do čekárny mezi nemocné děti.Naprostá spokojenost a vřele doporučuji.
Chodíme k ní s malým zatím jen pár měsíců, ale musím kladně ohodnotit, že je velmi milá, k dětem jemná, ochotná vše vysvětlit - a to třeba i několikrát. Sestřička taky v pohodě. Paní doktorka zbytečně nestraší, je ochotná objednat nás, nečekáme většinou dlouho. Celkově jsem zatím moc spokojená.
K paní doktorce chodíme s malým asi půl roku a je opravdu skvělá. S takovým příjemným odborným přístupem, ochotou vše vysvětlit, poradit atd..jsem se zatím ještě nesetkal.
K paní doktorce s dětmi chodím už 9 let a nemohla jsem vybrat lepe. Jen je škoda, že není i pro dospělé, protože bych k ní hned taky chodila :-)