Michaela Majerčáková
Než jsem šla k paní zubařce poprvé, našla jsem si na netu tyhle recenze a upřímně-po tom, co jsem si tady přečetla se mi k ní vůbec nechtělo. Hrozně jsem se bála, ale bolest byla silnější. Hledala jsem akutně zubaře a díky velmi milé a laskávé sestřičce jsem jej našla, hned mě objednala na druhý den, což bylo za pět dvanáct, protože mi přes noc nehorázně natekla pusa...
Ano, paní doktorku nezastihnete věčně rozesmátou, ale je moc dobrá, důsledná a hrozně mi pomohla, cítím úlevu a i když mi vytrhla pět zubů, mám důvod se opět usmívat. Jsem šťastná, že ji mám a i přes četnost kazů má semnou trpělivost...nevyměnila bych ji za žádného jiného zubaře na světě!!!
katerinahrda
Jsem ráda, že jsem prozřela, a našla si konečně jiného dentistu! Konec strachu a obavám z návštěvy zubaře. Nová paní zubařka je milá, vše mi do detailu vysvětlila, ne jako když jsem chtěla něco vědět po paní Demběcové - ta na mě začala řvát ať mám otevřenou pusu i když mi v ní ještě nic nedělala. A to jak se o vás opře svým tělem při zákroku! Snad na ty hrůzy jednou zapomenu. A hlavně, co Vám tam bez rentgenu zjistí? Nic?!
masinova.monulka
Nejhorší zubařka na světě! Úplně pominu ty děsné návštěvy při prohlídkách na základní škole, kdy jsem z ní měla nehorázné trauma nejen proto, jak se tvářila, ale i proto, jak byla sadistická... Každopádně vrchol všeho nastal na podzim roku 2009. Bolel mě zub (bylo evidentně jasné, že je to kaz), ale musela jsem se objednat, nevzala mě hned, takže jsem musela čekat dva nebo tři týdny než jsem mohla přijít. Když jsem konečně dorazila a těšila se na neskutečnou úlevu až mi ten kaz vyvrtá a dá plombu, tak místo toho aby mi od bolesti pomohla, zřejmě si mě s někým spletla, protože začala vyřvávat že mě neošetří, že mi zub nevyvrtá protože potřebuju NĚJAKÉ antibiotika! Tak za prvé moji kartu měla před sebou na stole, takže nechápu proč tak začala s prominutím kdákat, a když teda byla tak chytrá že jsem potřebovala nějaké antibiotika na vrtání zubu (což jsem samozřejmě nepotřebovala), tak proč to neměla napsané v té kartě, aby věděla jaké mi dát a pak začít vrtat?! Poslala mě domů s nehorázným řevem, že až si zjistím jaké antibiotika mi má dát, ať přijdu! Ještě tu noc jsem skončila na pohotovosti s tak silnými bolestmi, že jsem celý večer nadopovaná ibalginy třískala hlavou do zdi, pan zubař mi musel vytáhnout nervy ze zubu, ale prý už bylo pozdě - zub mám od té doby mrtvý a namodralý. K milé paní doktorce jsem už ani nepáchla a navíc jsem pak asi po půl roce zjistila, že její dcera prý měla před nějakou dobou nějakou nehodu a ona se od té doby dopuje práškama. Co je na tom pravdy, nevím - ale ten den, kdy mě odmítla ošetřit, mi vážně nepřišla v pořádku.
Nechápu proč má tato zubařka tak špatně hodnocení , ale chodí k ni celá naše rodina a včera mi trhala osmičku a naprostá spokojenost je moc šikovná a nemůžu si na ní v žadném směru stěžovat. A jsem s ní velice spokojen . Roman K.
kdo se bojí, nesmí k zubaři. Nechodíme se tam usmívat, ale nechat si spravit zuby. A to paní doktorka umí
Nejhorší zubní doktorka, kterou znám. Od doby co se mi při vrtání zubu celou vahou své ruky opírala o pusu a nehorázně to bolelo, jsem k ni odmitl chodit a našel si jinou zubařku, která je milá.
Váš účet byl odstraněn
U této zubařky jsem trpěla celou základní školu. Jak již zde bylo zmíněno - už od pohledu absolutně nesympatická, nelidská, dokonce i nadává a je velmi tvrdá a bezcitná. Do její ordinace bych už nevstoupila ani za nic!
Nejhorší doktorka, kterou jsem zažil. Je už stará a protivná a aby se vám celou vahou rukou opírali o pusu není zrovna příjemné. Nerad vzpomínám na návštěvy u ní. Přešel jsem jinam a je to nebe a dudy.
bolavý zoubek
Měl jsem dlouhodobé problémy, ale paní doktorka mi pomohla. Byl jsem velmi spokojen a můžu jen doporučit.
Přísná, ale výborná.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě