Praktická zubní lékařka
Dělnická 53, Brno

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Musím paní doktorce poděkovat. Když jsem k ní přišel poprvé ,moje stávající zubní lékařka mi doporučila s problémovým zubem nic nedělat.Nezdálo se mi to a proto jsem zašel na konzultaci za paní doktorkou Cimbálníkovou. Měl jsem štěstí , byla ochotná se mně ujmout a hluboký kaz mi ošetřit. Díky ní se mi nemuseli čistit kanálky a zub mám stále živý.Děkuji :)

U paní doktorky zcela postrádám komunikaci s pacientem. Vůbec se neobtěžuje sdělením, jak má v úmyslu daný problém řešit, jaké jsou další možnosti a případně, kolik to bude stát. Při komplikovaných zákrocích jako je vyplňování kanálků a korunky dává na jevo neochotu, že je to moc práce. Ceny jsou poměrně vysoké a objednací doba dlouhá - vždy 4 týdny, ať je to cokoliv. Na druhou stranu je třeba říct, že paní doktorka zuby spravovat umí, výsledek byl nakonec dobrý, ale jen nikdy nevíte dopředu jaký bude, protože to s vámi nekonzultuje. Pokud s ní o tom mluvíte a třeba se ptáte, jestli by to nešlo řešit jinak - např. méně radikálně a trváte na tom, reaguje podrážděně.
Shrnutí: asi dobrá zubařka, ale chybí lidské vlastnosti jako je ochota, laskavost, vstřícnost a schopnost komunikovat.

Maximální spokojenost, ochota, vstřícnost, paní doktorka, které můžu vždy důvěřovat, ostatně já medicínu nestudovala a nemám její více než dvacetiletou (odhaduji)praxi. Ví, co dělá a dělá to pečlivě, kvalitně a poctivě. DOPORUČUJI

Z paní doktorky jsem byla opravdu velmi zklamaná. Objednala jsem se k ní na základě doporučení, bohužel to ale nebyla dobrá volba.
Paní doktorka je možná ve svém oboru profesionál, nicméně já jsem u ní postrádala lidskost a empatii, což jsou vlastnosti, které zvláště u zubaře opravdu očekávám.

velice příjemná a schopná zubařka, nejsou dlouhé objednací lhůty! A co hlavně,
nikdy mě ošetření zubů nebolí.

Velmi příjemná doktorka i sestřička. Já jsem člověk, který se bojí a cítí vše. A během dnešní návštěvy a po ní sem byla stále mimo a nechápavě sem si to vše přehrávala, že mě to vážně nebolelo. Jsem moc spokojená a je to vážně kouzelnice a pečlivá. Vidět že ji ta práce baví a je v ní vážně výborná.

Je to velmi pohodová příjmná paní doktorka,vždy si se mnou hezky povídá a dokonce se k ní i těšívám,u které se konečně nebojím a dík ní jsem poznala,že návštěva zubaře není nic hrozného.Jsem s ní spokojená a neměnila bych!

E

K paní doktorce chodím už víc jak 12 let a jsem maximálně spokojená.Při vyšetřeních je velice pečlivá,když vidí, že se na zákrok necítím sama mi vždy nabídne lokální anestezii. Když se mi udrolil kus předního zubu nahradila ho tak bezvadně, že už ani já nevím kde přesně tato náhrada je a za 1/4 ceny,než jsem za ten samý zákrok zaplatila u jiného lékaře, kde mi náhrada upadla po 8 měsících. Od paní doktorky Cimbálníkové mi drží už 11 let.

E

Profesionální, pečlivá, trpělivá. Příjemné vystupování, flexibilní v objednacích termínech. Zařízení ordinace je na dobré úrovni. Chodím k paní doktorce téměř celý život a díky ní jsou moje zuby jako perličky, doporučila mě na ortodoncii, kdykoliv si není jistá, jestli je vše v pořádku, zkontroluje zuby i rentgenem, díky čemuž mi už dvakrát odhalila dobře schovaný kaz. Plomba mi nevypadla ani jednou. Když se mi uštípl kousek stoličky, zaretušovala mi ji tak, že nepoznám, která to byla :-) Vřele doporučuji.

Velmi pečlivá, příjemná a ochotná lékařka. Chodíme k ní celá rodina a jsme moc spokojeni