Roman Šafránek
Nejlepší paní stomatolozka, kterou jsem poznal. Naprostá profesionalka, usměvavá, příjemná, ohleduplna k pacientovi.Zadna negativa jsem nenašel. A navíc je pohledná žena, takže máte o zážitek navíc.
step.radana
Výborná paní dr., vždy ve skvělé náladě, usměvavá, ochotná, odbornice na svém místě. Díky. Radana Štěpánková
radek bůžek
Paní doktorka je naprosto skvělá,jsem její dlouououholetý návštěvník a nikdy jsem nemohl říci slovo nespokojenosti.Navíc je to i pohledná žena, takže se někdy i těším, až budu "muset" jít k zubaři.
Dana
Díky paní doktorce patrně nepřijdu o zuby. Můj bývalý lékař mě několik let utvrzoval v tom, že můj chrup je dokonale opraven a tudíž v pořádku. A zdaleka nebyl.
Nebýt paní doktorky, která mě vzala pod svá křídla, asi bych skončila totálně bezzubá.
Nejen že je milá, vstřícná, ochotná, ale snaží se být šetrná a opatrná. Má můj vděk i obdiv. Díky ní jsem pochopila, že si nemusím dělat samovyšetření - stačí si vyhledat dobrého lékaře.
K paní dr. chodí maminka a velmi chválí.Svělý přístup,pečlivá.Dala jí celý chrup dohromady a bezbolestně..
Příjemná
je nejlepší a nic mě hlavně nebolí neboj te se. !