Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
mariya93
Z paní doktorkou nebyl žádný problém, vstřícná, příjemná, sestra to samé AŽ NA JEDNO NO: vůbec se nevšimla že dcerka má zpoždeny vývoj, a těžkou hypotonie svalů, v 5 měsících skoro vůbec nepasla koníčky tak jak by měla, nepřitahovalase za ručičky, a utikaly ji očička, teprve až sem ji řekla že se mi dítě nezdá tak sem dostala doporučení na oční a neurologie,RHB, přitom měla už preventivně nás tam poslat z důvodu předčasného porodů. Zajímala se o náš stav, a až sem to všechno řekla do telefonů tak první co bylo, ať se najdeme mudr poblíž (dojizdelysme z jiné okresti). Nemít už jedno dítě vůbec ne poznám že holce něco je. Tak raději se rozmyslete máte tam chodit nebo ne, plně sem důvěřovala svoje dítě, a sem docela zklamaná, mohlose na to přijít o hodně dříve.
slavikova.hana
Byla jsem u paní doktorky během 14 dnů dvakrát s vnučkou.Ačkoli nepatříme do její odinace,přijala nás s úsměvem a sestřička také.Plně se nám věnovala.Moc děkuji Slavíková Hana
petra.v
Výborná dětská lékařka, za celých deset let bez jediného problému, ochotná, profesionální. Skvělá je též současná sestřička.
mirka
Paní doktorka i se sestřičkou je ta nejlepší, kterou jsem kdy zažila. Má respektující přístup. Nedovedu si představit, že by někdy byla arogantní. Nechovali se k ní ti rodiče taktéž arogantně? Je vždycky tak milá, nic nevnucuje a děti netrpí žádnými traumaty z bílého pláště. Děkujeme
Sara
Za sebe paní doktorku doporučuji všemi deseti a je škoda, že je takových lékařek tak málo. Přirozený autoritativní přístup je podle mého logický, zažila jsem v čekárně spousty rodičů, kteří samozřejmě nejlépe věděli, co jjich dětem je - tito zde potom píší záporná hodnocení, jinak si to nedokážu představit. Ani při největším shonu v době chřipek nebyla nepříjemná a synové ji milovali, o našem novém lékaři to bohužel říci nemohu. Dokonce zvažuji, že bychom dojíždění přes půlku Prahy opět obnovili, tak moc nám za to stojí;))
Ivana
Skvělá lékařka s letitou praxí.Sama jsem k ní jako dítě chodila.Mám tři děti a každé z mých dětí od malička paní doktorku milovalo.Nepochopím,jak někdo tady může psát nějaké negativa na tak skvělou lékařku,která je jedničkou ve svém oboru.Doporučuji jí každému bez váhání.
Ivana Hospergerová
Dana
Naprosto neseriozní, autoritativní, nelidský přístup. Pokud jsme k ní nechodily týden co týden s nedonošeným miminkem na kontrolu, přičemž miminko bylo úplně vpořádku, krásně přibývalo, nahlásila nás sociálce. Je to udavačka a dělá svojí profesi pouze pro peníze a z návštěv mamoní body.
Oli a Ema
Paní doktorku vřele doporučuji. Nikdy jsme neměli s ničím problém, že by nechtěla nikam poslat, když nám něco bylo, spíše naopak, dbala a objednávala jinam a vše ok. když jsem porodila, dávala dobré rady na začátek, pak s příkrmama, či mlíkem atď. .Milá, vtřícní a ohleduplná a sestřička úžasná, velice milá a vždy ochotná i po telefonické konzultaci. Nikdy jsme dlouho nečekali, vždy co jsme potřebovali se vyřešilo, očkování ok a nedělá vědu a nepřehání s léky, poradí i domácí léčbu, jakoby babiček, ať dítě nemusí mít hned ATB, pokud není zle. Píchání náušnic super, píchá je sestřička a výborně, trpělivá. Chodíme k ní od roku 2008, už s druhým dítětem a neměnila bych. Jen doporučuji.
Zdenek Blažek
Super nejlepsi fakt jsem uplne hotovej lepsi mamu jsem v zivote nemel. Zkuste si pořídit taky takovou a ve výprodeji.
M. Špánková
Nejmilejší a nejlepší dětská lékařka, kterou s manželem známe, chodila jsem k ní i já se setrou od malička a teď pokračuji se svými dětmi. Já byla sama velmi nemocné dítě a vždy se mi dostalo té nejlepší péče....alkohol jsem z paní doktorky opravdu nikdy necítila a o aroganci nemůže být ani řeč....docela s podivem čtu některé nározy...je to všeobecně nejoblíbenější dětská lékařka v Horních Počernicích.
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze