R
Skvělá paní doktorka, empatická.
Paní doktorka vyslechla a snažila se pomoci. Je moc hodná a jsem vděčná, že jsem zrovna u ní. Už na první dobrou jsem z ní měla dobrý pocit.
Malík Stanislav
p.doktorka je hodná vyslechne pacienta a snaží jse mu pomoc i z lidské stránky,je specialista v interne medecine, nedělá zadní rozdili,to že člověk musí čekat je normální protože p.dokrorka má hodně pacientů a nedělá jenom lékařství ale i administrativní záležitosti.Dekuji p.doktorce i za mou maminku která byla její pacientkou ale už nám odešla.Malik Stanislav
XXXX
Paní doktorka je příjemní a hodná to je pravda.Člověk se nemusí bát sdělit jakýkoliv problém. Ty příchody jsou opravdu horší,zvlášť když je člověkku zle a trčí tam dvě hodiny.Ale zase,slyšela jsem že je velice nemocná (takže chápu,pokud je to pravda,že jí třeba taky nemusí být dobře....)Sestra super,nemám problém.
m.
Paní doktorka nechá lidi čekat v čekárně i 3 hodiny než si zahraje tenis (zatím sestra tvrdí, že je na poště nebo v bance) pak je to jak na běžícím páse. Lidi si počkají.
Jana .....
Paní doktorka je velice příjemná,člověk se nebojí na něco zeptat.Jen ty příchody jí dělají problém,jinak je to o.k. A velké plus má taky sestřička.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Uherském Hradišti
Praktičtí lékaři v Uherském Brodě