Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolí

Umístění: Stavovská s.r.o., Poliklinika Místek

Já jsem s paní doktorkou velmi spokojená, i přes občas arogantní chování je to skvělá doktorka, svou práci dokonale ovládá a opravdu se snaží pomoct, což je za mě to největší plus - ani už bych nespočítala počet lékařů kteří mi očividně nevěřili, že mě něco bolí. Přišla jsem se objednat a paní doktorka mě rovnou vzala. Upřímně je mi líto, že jsem ji neměla jako dětskou doktorku. Rozhodně by mi to ušetřilo spoustu problémů a nepříjemných návštěv u mé doktorky. Sestřička je také velmi příjemná a i si s vámi popovídá.

O

Paní doktorka je sice specialista na správném místě , ale je nesmírně arogantní ... V mnoha ohledech se zkrátka neumí chovat. A její neustálé narážky na obezitu a to nejsem žádný 120kilový lachtan...

T

Naprosto mne překvapují komentáře, že je paní doktorka Bartonová arogantní. Chodila jsem k ní celé dětství nyní tam chodím s oběmi dcerami. Nejsem nikterak pečlivá poněvadž chodíme opravdu jen preventivně stává se mi, že zapomenu dojít, ale nikdy jsem se nesetkala s žádnou arogancí. Naopak dnes je mi třicet chodím ke svému kardiologovi a paní doktorka mne vyšetří aniž by musela poněvadž nejsem již deset let její pacientak domluvila mi konzultaci se specialistou v Brně což už vůbec ale vůbec není jeji práce. U mne za nás celou rodinu má velikánské díky je to perfektní lékařka kéž by takových lékařů bylo víc.

Paní doktorku znám, chodila jsem k ní několik dlouhých let, je pravdou že jako paní doktorka je opravdu výborná, pečlivá, ale její arogantní a povýšující chování ke mě ( a jak jsem se tady dozvěděla, tak i k vícero lidem) jí opravdu kazí hodnocení. Byla jsem svědkem při tom, když paní doktorka schazovala své pacienty větami (řečenými hodně povýšeným tónem) např.: ,,To jsou Ti dnešní nevzdělanci." Ba dokonce, když jí zavolala jedna maminka s omluvou že se nemůže dostavit ze zdravotních důvodů, tak řekla opět hodně povýšeným tónem: ,,Ty přístroje jsou tak drahé a oni si dovolí nepřijít." Po tomto vyřčení se mi paní doktorka opravdu hodně zprotivila než kdy jindy. Tímto opravdu NIJAK NECHCI ponížit paní doktorku, to nikoliv, jen mě velice mrzí její chování k pacientům. Jinak já osobně s nikým z lékařů nemám problémy. Jsem velice klidný člověk, a dokážu si přiznat své chyby. Mám ráda, když s každým vyjdu za dobře, na druhou stranu nejsem žádná citlivka. Kdyby se paní doktorka chovala ke svým pacientům s úctou, byla by to opravdu dokonalá lékařka. Ale jinak co se týče její profese, je opravdu VYNIKAJÍCÍ, PEČLIVÁ, SVĚDOMÍTÁ S JEJÍ PRÁCI JSEM SPOKOJENÁ až na její chování.

Chodím k paní doktorce s mladší dcerou už 8 let. Je velmi příjemná a ochotná a podobné negativní zkušenosti, které se tady píší, nemám. Paní doktorka má začátek ordinační doby v 8 a chodí na 9, ale sestřička mě vždy předem upozornila, že mi během té hodiny připraví všechna vyšetření a pak si počkáme. Dcera se jí nikdy nebála, dokonce s námi vždy chce chodit i mladší dcera, protože se jí u paní doktorky líbí. A zpoždění během dne? Ano, mívá ho, ale z vlastní zkušenosti vím proč. Dceři bylo přesně 14 dnů, když jsme šli na vyšetření poprvé. Při vyšetření musí dítě ležet úplně v klidu a to není vždy jednoduché, zvlášť s kojenci a malými dětmi. A i přes to, že dcera plakala, nikdy jsem se nedočkala ani jediné poznámky typu "udělejte si s ní neco" nebo "přijďte si až se uklidní". Vždy byla velmi trpělivá a ochotná. A proto si vždy, když už čekáme třeba hodinu, vzpomenu, jak to bylo s námi a jak jsme malinké miminko vyšetřovali třeba na třikrát, než se nám to povedlo. A nemůžu jinak, než jí poděkovat.

Jako dítě jsem k ní chodila a je to velmi příjemná a milá paní doktorka a ve všech ohledech velmi pečlivá.

Nejlepší kardiolog na světě. já ji měl moc rád. Je mi líto, že už k ní nechodím. Sestry byly mladé, hodné, šikovné, když jsem tam přišel tak si se mno vždycky popovíly. a byly velice příjemné.

S dcerkou docházím k paní doktorce na pravidelné kontroly. Neměla jsem zatím žádnou negativní zkušenost, paní doktorka je moc hodná, chovala se vždy solidně a hezky. Je fakt, že jsme si museli chvíli počkat, nevzali nás do ordinace přesně v objednanou dobu. Ale jinak vše o.k.

Já jsem paní doktorkou byl velmi spokojený. Asi před půl rokem mě vyřadila s evidence, ale když mám nějaké problémy tak mě příjme a vyšetří, vysvětlí. A sestry jsou nejlepší. Ale když má paní doktorka ordinaci na sedm, tak už by tam měla být a né že přijde v půl osmé.