Hledejte v názorech
Lenka
Milá lékařka. Rád k ní chodím.
ssss
S doktorkou jsem ze začátku byla docela spokojená, ale až do jisté doby co mi na každé sebemenší nachlazení začala dávat antibiotika. Někdy se stalo, že mě ani neprohlédla a hned mi napsala velmi silná antibiotika, podotýkám, že jsem neměla angínu ani žádný zánět průdušek apod. Z jejich excesů se lečím do teď a asi nemusím podotýkat jaké to pro mě jako ženu mělo drtivé následky. Antibiotika jsou svinstvo a teď se jim obloukem vyhýbám. Každopádně jsem od ní odešla, ale to i z toho důvodu, že jsme se odstěhovala. Ale mezi náma v Lipníku moc dobrých obvoďáků není,
Hana Svatoňová
Vždy příjemná, vstřícná, pečlivá a pozorná, člověk se u ní cítí být opravdu středem zájmu ... Nikdy jsem neměla lepšího praktického lékaře. Každému doporučuji.
Paní doktorka mě vždy velmi mile vyslechla a snažila se najít co nejlepší řešení mých zdravotních potíží. Nejlepší praktická lékařka, kterou jsem kdy navštěvovala. Její lidský přístup si opravdu zaslouží nejvyšší ohodnocení. I sestřička je vždy velmi milá a příjemná.
Mám problém s nedostatkem minerálů a paní doktorka mě vždy vyslechne,pošle na patřičná vyšetření. Někdy mě samotné přijde,že ji obtěžuji s malichernostmi a je mi i trapné tam jít,ale paní doktorka i sestřička mě vždy uklidní,že je lepší přijít třikrát "zbytečně" než jednou pozdě.Jsem velmi spokojena.Můj bývalý lékař se ani nezvedl od stolu.
Jsem velmi spokojená.Velmi příjemné prostředí v ordinaci.milý přístup a zájem o člověka.
doporučuji, velmi milá a vstřícná lékařka
Skvela po vsetkych strankach.
Velmi příjemná lékařka s perfektním přístupem k pacientovi. Pozorně mě vyslechla, vyšetřila, důkladně vysvětlila postup léčby a také nasadila nejvhodnější léky. Vřele doporučuji.
Paní doktorka je ochotná mě vždycky poslechnout a vyšetřit.Mám těžkou nemoc,kdy bolí záda.Pokaždé mě pomohla, záda mě porovnala a dala obstřik.A hned mě bylo lepší. Jsem rád,že jsem k ní přestoupil i s celou rodinou.Má šikovné ruce,mohla by dělat ještě rehabilitaci. Tam jsem k ní dříve chodil.Doporučuji každému,zvlášť těm,koho bolí záda nebo klouby.A potřebuje rychle ulevit. Ale vyléčí dobře i ostatní nemoci.Manželku léčila na průdušky a také vzorně. Vřele doporučuji každému i celé rodině.Vděčný pacient.