Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Nemohu si stěžovat, příjemná, ochotná pomoci i o víkendu z domu. Čekačka někdy dlouhá, ale to se dá čekat, když má tolik dětí.
Je v poho.
Jitka
Paní doktorka,má příjemné vystupování,nejvíce se mi na ní líbí,že za žádné situace nic nepodceňuje,doporučuji.
nikdy jsem si u lékařky nevšimla ničeho sprostého ani zlého. podle mě je jedna z těch opatrnějších. Pamatuje si děti a nikdy jsem neměla problém s jejími názory. I když nebydlím v okrese Vyškov, tak nemám potřebu vyhledávát jiného pediatra.
lenka
S paní doktorkou jsem spokojená, akorát ta čekačka, ale když tu jiný doktor není, dá se pochopit, že všechny děti chodí k ní
Já jsem s paní doktorkou spokojená, vždy diagnostikovala správně, jen čekat v čekárně je někdy za trest, i když si zavoláme a domluvíme se na určitou hodinu, vždy tam další dvě hodiny čekáme.
Paní doktorka je arogantní, nepříjemná a byla jsem ráda, že můžu dítě přihlásit ve čtrnácti letech k dospěláckému lékaři. Stejnou zkušenost měla i moje sestra a další známí...