Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Po letech léčby jsem dostala úplně jiné léky, v noci přijela rychlá sanitka a když jsem zavolala doktorku po sestrach z mi vzkázala ať to neberu. Pak už jsem tam nikdy nešla.
R.O.
Po lékařské stránce je profesionál, o tom není pochyb, po lidské stránce mě velmi zklamala. Má předsudky vůči mladým lidem, zejména mladým ženám - automaticky zašktulkuje jejich objektivní problémy do kategorie psychických, a i když se potvrdí fyzická příčina obtíží (v mém případě špatná funkce štítné žlázy), svůj názor nepřehodnotí, ale arogantně trvá na psychických příčinách. Na mé dotazy odpovídala přezíravě a celkově jsem si připadala, jako že ji obtěžuji.
anonym
Velká spokojenost s přístupem paní doktorky i sestřiček, kéž by takových ordinací bylo více.
Ivan Virág
Jsem s paní doktorkou velice spokojen. Oceňuji lidský nearogantní přístup. Hledá přirozené cesty jak z problému ven a necpe do člověka hned tuny prášků...
LP
Naprostá spokojenost s přístupem a péčí. Opravdový profesionál na svém místě!!!
Doporučuji!
ET
vyníkající doktor a skvělý člověk
Ing. Otakar Kučera M.Sc.
Výborná lékařka, velmi profesionální odborník s lidským přístupem.
František Holec
Velmi dobrý lékař a člověk
K paní doktorce chodím už 2 roky, musím ocenit lidský přístup, naprostou profesionalitu,/ jako zdravotník mám možnost to posoudit trochu víc než laik/, sestřičky jsou taky moc fajn, jediná nevýhoda je dlouhé čekání , čas objednání je hodně orientační , čeká se
1,5 i 2 hodiny.
To je snad jediný nedostatek , který bych vytkla .
Velká spokojenost z me strany, skvelá peče a prijemne i sestry velice doporucuji