Kardiologické centrum MUDr. Janky Škrobákové s.r.o.
Kořenského 1045/9, Praha

Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolí

Umístění: Kardiologické centrum MUDr. Janky Škrobákové s.r.o. Jiný

Po letech léčby jsem dostala úplně jiné léky, v noci přijela rychlá sanitka a když jsem zavolala doktorku po sestrach z mi vzkázala ať to neberu. Pak už jsem tam nikdy nešla.

Po lékařské stránce je profesionál, o tom není pochyb, po lidské stránce mě velmi zklamala. Má předsudky vůči mladým lidem, zejména mladým ženám - automaticky zašktulkuje jejich objektivní problémy do kategorie psychických, a i když se potvrdí fyzická příčina obtíží (v mém případě špatná funkce štítné žlázy), svůj názor nepřehodnotí, ale arogantně trvá na psychických příčinách. Na mé dotazy odpovídala přezíravě a celkově jsem si připadala, jako že ji obtěžuji.

Velká spokojenost s přístupem paní doktorky i sestřiček, kéž by takových ordinací bylo více.

Jsem s paní doktorkou velice spokojen. Oceňuji lidský nearogantní přístup. Hledá přirozené cesty jak z problému ven a necpe do člověka hned tuny prášků...

Naprostá spokojenost s přístupem a péčí. Opravdový profesionál na svém místě!!!
Doporučuji!

E

vyníkající doktor a skvělý člověk

I

Výborná lékařka, velmi profesionální odborník s lidským přístupem.

F

Velmi dobrý lékař a člověk

K paní doktorce chodím už 2 roky, musím ocenit lidský přístup, naprostou profesionalitu,/ jako zdravotník mám možnost to posoudit trochu víc než laik/, sestřičky jsou taky moc fajn, jediná nevýhoda je dlouhé čekání , čas objednání je hodně orientační , čeká se
1,5 i 2 hodiny.
To je snad jediný nedostatek , který bych vytkla .

Velká spokojenost z me strany, skvelá peče a prijemne i sestry velice doporucuji