Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
D.S.
Paní doktorka Janka Přikrylová odešla do důchodu už před několika lety. Ani nevím, jestli si tohle přečte. Chci napsat jedno jediné. Moc jí děkuji za všechno, co pro mě v životě udělala.
daska_222
Paní doktorka je příjemná, jestli je drahá nedovedu posoudit, protože chodím 20 let jen k ní. Po posledním odstranění žilek mi jedna zůstala, bohužel právě na obličeji, kvůli které jsem k pí doktorce šla. Prý si musím odstranění znovu zaplatit. Nevíte někdo, jak je to u ostatních doktorů? Řeší to někdo jako "reklamaci"? Domnívala jsem se, že nezdárné odstranění něčeho, co si zaplatím, by mělo být odstraněno zdarma. Po této zkušenosti jsem zklamaná, čili hodnotím neutrálně.
Helena
U této paní doktorky jsem byla opakovaně a vždy jsem se setkala s odpovědným a precizním přístupem. Ceny mi rozhodně nepřipadly nepřiměřené, naopak velmi rozumné. Nikdy jsem neměla důvod k žádné stížnosti a vše vždy dopadlo výborně.
Mai
Paní doktorka je velmi dobrá, skutečná profesionálka ve svém oboru.
paní doktorka je velice pečlivá a profesionální.Chodím k ní mnoho let a jsem nad míru spokojena
pacientka
Paní doktorka je velice pečlivá, jsem s její "prací" na svém těle spokojená, jen kdyby nebyla tak lačná po penězích...
Nejlepší lékařka..-
Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně