Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Lenka Plšková
K paní doktorce chodím od svých 17 let a jsem s ní velice spokojena.Vždy ochotná, milá a vždy dobře poradí. Od svých 19 let k ní chodí i můj syn.
tkostas
K paní doktorce Machové chodím od roku 1990. Jsem s ní na výsost spokojený. Vždy příjemná a ochotná. Nezažil jsem od ní nějaké negativa. A to i po telefonu. Nikdy neměla problém určit diagnózu. A vše se pak u odborného lékaře potvrdilo. Chci tímto poděkovat paní doktorce.
Kostas Tachtadžis
jitka.halamkova
Je to opravdu nejhorší doktorka, se kterou jsem se kdy setkala. Po dnešním zážitku mi došla trpělivost a okamžitě přecházím k jiné paní doktorce. Dnes jsem paní doktorce Machové po osmé hodině ráno telefonovala, abych se přeptala, jaké má ordinační hodiny. Telefon mi zvedla, informovala mě, že dnes pracuje 9:00 - 18:00 hod., na což jsem jí odpověděla, že by mi to vyhovovalo spíš v pátek a ona mě zdrbala, že mi právě řekla, že pracuje od 9:00!!! Nechápu, proč mi ten telefon tedy zvedala, když ještě neordinuje. A to není jediný případ. Je náladová, jenže dobrou náladu jsem u ní bohužel nezažila, stejně jako úsměv. Možná je to ale tím, že k ním chodím asi 1 - 2x do roka. Mám z ní pocit, že finanční odměna, kterou jí vyplácí Tesco jako závodní lékařce, jí stačí a ti "ostatní" pacienti ji vlastně obtěžují. Jak jinak si vysvětlit její neochotnost a to, že si neváží pacientů. A ani po profesionální stránce mě paní doktorka nijak neoslnila. O možnosti preventivních prohlídek jsem se dověděla až dnes, po přihlášení se k nové paní doktorce,uži po telefonu sympatické. Je to samozřejmě jen můj negativní názor na paní doktorku Machovou, nejlépe bude, když ji navštívíte sami a přesvědčíte se :-)
Tereza Beranová
Paní doktorka je výborná :-)
MUDr. Machová je dobrý lékař, s její péčí jsem já i moje rodina spokojeni.
Genová A.
Paní doktorka Machová je lékař na svém místě - s péčí jsem spokojena. Bez dlouhého čekání a s profesionální péčí!!
Neni co dodat
S jako nasi zavodni lekarkou jsme spokojeni.
S péčí paní doktorky Machové jsem spokojena. Jsem u ní registrovaná společně s celou svou rodinou a vždy jsme byli spokojeni. Zajistí preventivní odběry i odborné vyšetření. Pokud člověk onemocní, tak jsem taky neměla problém.
Uhlířová M.
Pravidelne firemni kontroly, dobry, bez problemu.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně