FanTomasz
Já taky chodím již mnoho let, jsem takový ten nevděčný pacient, který přichází až když to bolí a musím říct že jsem se vždycky setkal s výjimečnou ochotou, pečlivostí a trpělivostí. A zubní kámen mi rozbíjí pokaždé :-)
Mohu jen doporučit
Jsem velice spokojená
U paní doktorky jsem byla teď poprvé. Vzala mě do evidence přesto, že má velký nával pacientů.S jejím přístupem a péčí jsem byla maximálně spokojená. Důsledně prohlídla všechny zuby a ošetřila mě pečlivě a citlivě. Úsměvy nešetřila a tak zmizel i můj strach ze zubaře.Paní doktorku Michejdovou mohu jen doporučit.
není to úplná pravda,ještě je dobrá
Lucie
Jsem spokojena, chodím k ní již od dětství, má citlivý přístup.
D....
I já doporučuji!Je milá,vždy s úsměvem na tváři.Od doby,co k ní chodím,nemám strach ze zubaře.Zuby pečlivě vyšetří.Když si není jistá,jestli mám kaz,ověří si to rentgenem.A skvěle trhá osmičky,zlaté ruce!
Já chodím již cca 15 let k paní doktorce a za ty roky si myslím, že odvádí velmi dobrou práci. Plomba mi nikdy nevypadla, kaz se mi pod plombou nikdy neobjevil, zubní kámen mám čištěný každého půl roku. Chování k pacientovi výborné. Když jsem se chtěl něco zeptat tak mi bylo vše dopodrobna vysvětleno. Doporučuji.
spokojená pacientka
pečlivá,svou práci vykonává vždy svědomitě
Katka
Jsem s paní doktorkou velice spokojena, chodím k ní už dost let a je super.