Tereza V.
na lékaři je pozitivní pouze jeho velmi milá sestřička, bohužel jsem s ním měla negativní zkušenost, kdy mi v pokročilém těhotenství napsal pastilky na bolest v krku, která trvala týden, bez jakéhokoliv vyšetření a v lékárně jsem se teprve dozvěděla, že se v žádném případě nesmí v těhotenství užívat, ačkoliv pan doktor se díval do příručky, také se občas přiklání k tykání, což je naprosto neprofesionální...
Reina
2 hodiny si odsedíte v čekárně a asi hodku vás bude prohlížet a na závěr vás bud pošle do nemocnice (i přesto, že vám nic není) anebo je vám zle, ale podle něho jste zdraví a dá vám kloktat vincentku =D Pan Janda je fajn, ale podle mě, by ho měli navštěvovat jen staří lidé, co se nudí a chtějí pokecat. Naopak velmi doporučuji jeho ženu paní Jandovou, ta je skvělá!
KT
K panu doktorovi chodím již 17 let a jsem spokojená jak s jeho přístupem k pacientovi, tak s jeho odbornými znalostmi.
Skvělý lékař
nebezpečný doktor
K NIKU Čarodějka:Hodnocení lékaře je dosti negativní a jsem si jist že i nespravedlivé. Revmatická horečka není důsledkem ASLA, je důsledkem
toho, že je člobvb+k prolwzlá streptokokrm a ASLO je takovým ukazatelem.
Vytržení mandlí bývá spíše metodou volby, než že by to bylo absolutně doporučitelné.Revmatická horečka je samozřejmě nepříjemná záležitost.
Při dnešních antibiotikách je zde i jakési oslabení organismu, kdy streptokok má možnost se usadit v ledvinách, na sdrce a jinde.
Nicméně celá diskuze ve mne vzbuzuje dojem, že v Pečkách jsou zlí lidé..
Doktora Jandu znám ze Znojma a z ČKD. Je schopný jako kdokoliv jiný
čarodějka
Vážení,je mo 28 let. Od září 2008 mi zjistil vysoké aslo a pan doktor to jaksi přehlížel...postupem času mě poslal na vyndání krčních mandlí a mě i přes to začaly bolet klouby (nejspíš důsledek vysokého asla-říká se tomu revmatická horečka-na vše má dost času) ,a dnes mám zdravív hajz...Děkuji pane doktore. 7 let jsem budovala podnikání a úspěšně!!!!!!!!!!!-věřte mi,že jsem toho dokázala hodně. Dnes už to můžu zavřít,protože nejsem schopná pracovat...,ale podle doktora to je snad i vpořádku. Právě jsem se vrátila z nemocnice. Ani k němu nelezte. Leda důchodkyně..na pokec o pejskách.
J.A.
Synovi okamžitě poznal mononukleozu,což uznale ocenili i v nemocnici.Manželce odhalil odvápnění po komplikované zlomenině,což se skřípěním zubů potvrdili i lékaří v nemocnic(po dvouměsíčním ubezpečování,že je vše v pořádku.)
Altmannová
VÝBORNÝ LÉKAŘ , KTERÝ SE MAXIMÁLNĚ VĚNUJE SVÝM PACIENTŮM.
Internet doma mám a čekací doba je tam přesto děsná. Tak nevím, kde je chyba. Pan doktor občas hledá problémy i tam, kde nejsou, takže člověka zbytečně stresuje. Prostě doporučit ho nemohu...