S. R.
K paní zubařce jsem chodila pravidelně již od střední školy, tzn. téměř 30 let. Později jsem k ní přihlásila i své dvě děti.
Prohlídky probíhaly velmi laxně, zuby pouze prohlédla pomocí zrcátka, dloubla do nich háčkem a většinou konstatovala, že je vše v pořádku.
Nikdy neřešila, že se mi odhalují krčky, pouze to oznámila a namazala nějakou mastí. Pravidelně odstraňovala zubní kámen a vždy nezapomněla zdůraznit, že sestřička je dentální hygienistka a měla bych se k ní objednat.
Tento přístup se mi časem přestal líbit.
Po náročném hledání jsem nakonec sobě i dětem našla jiného zubaře. Ten nám všem při vstupní prohlídce udělal rentgen a samozřejmě odhalil kazy.
Částka, kterou budu muset za opravu svých zubů z důvodu zanedbané péče paní zubařky zaplatit, není malá. Mrzí mě, že jsem neodešla dříve.
Paní zubařce přeji klidný a spokojený důchod, možná do něj měla odejít již před deseti lety.
Uz nikdy
K zubarce jsem chodila jiz od detstvi, takze vice nez 25 let. Jako mala jsem ji mela moc rada, je to takova usmevava pani zubarka. Kdyz jsem si ale procitala vsechny komentare tady (je jich tu opravdu dost negativnich), zacalo mi to vrtat hlavou. Jelikoz se budu stehovat, nasla jsem si novou zubarku. Letos v cervenci jsem byla jeste u Zlatohlavkove na preventivce - nemela jsem zadny kaz. Na konci srpna jsem byla u nove pani zubarky na vstupni prohlidce - 5 kazu!!!!! Podle zubarky uz je tam mam delsi dobu.
Je pravda, ze Zlatohlavkova je levna, ale oprava vsech jejich neresti vas nakonec vyjde pekne draho. To ze je mila je pravda, ale ja chodim ke sve zubarce kvuli tomu, abych mela zdrave zuby, ne na nejaky pokec.
Míša
K paní doktorce chodím od dětství a nikdy jsem s ní neměla žádný problém,až teď v dospělosti k ní nerada chodím, vždy když dojdu s bolavým zubem,tak mi rozvrtá pár zubů,protože prý neví který to je,nakonec skončím na pohotovosti a tam pan doktor hned vidí který zub mě bolí , necítím se tam dobře
siocka
Bohužel nemohu dát kladné hodnocení. Paní doktorka je milá, což se o sestřičce říci nedalo. Chodila jsem k ní cca 20 let (od základky až do června 2014, kdy mi dělala poslední plombu). Bohužel zuby mě od června bolely dál a tak jsem si našla zubaře v Brně - ve zkratce: zub vrtaný v červnu byl celý zkažený a k tomu další tři kazy - všechny pod novou plombou (nechápu, jak je to možné, když jsem si před nedávnem nechala vyměnit amalganové plomby za bílé, takže kazy by měly být vidět). Nová zubařka říkala, že kazy už tam musím mít dlouho, protože za 3 měsíce by nebyly tak velké:( ..o tom, že na rentgenu jsem za celou nebyla ani jednou, psát nemusím.
sweet.lucky
K paní doktorce jsem chodila už od základní školy a nyní v dospělosti jsem od ní musela odejít z důvodu přestěhování do Čech.. vždycky jsem si myslela, že paní doktorka je pečlivá, spolehlivá a o zuby se mi dobře stará...bohužel realita je jiná. Poté co jsem se přehlásila k novému zubaři, udělal mi rentgen zubů (který mi paní doktorka nikdy neudělala) a zjistil mi 4 kazy, zánět a je potřeba vyčistit kanálky... netvrďte mi tady (ti co se zastáváte paní doktorky), že na tohle by během půl roku nepřišla.. Možná si jen opravdu myslíte, že máte zdravé zuby, když vás paní doktorka prohlédne, ale doporučuji opravdu zajít k jinému zubaři..
brufen400
Jedním slovem katastrofa.Přišla jsem ráno v 7 hodin jako bolestivý případ,čkala jsem hodinu a půl a bylo mi řečeno,že nejdřív vezmou všechny objednané pacienty,ale ti tam chodily pořád,tak nevím,do kdy bych tam jako měla čekat.A velmi neochotná a arogantní sestra mi řekla,ať dojdu v září(čili za měsíc,což bych nevydržela s takovou bolestí) a že nemá čas.Takže jsem ihned odjela k jiné paní zubařce a ta se z mých zubů zhrozila.hned mě ošetřila a já se u ní zaregistrovala s celou svou rodinou.A jsem velmi ráda.Myslím,že s takovým přístupem,jak se chovají u dr.Zlatohlávkové,jim postupně všichni pacienti utečou.
Eliška
Od paní doktorky jsem odešla na poslední chvíli.Když jsem navštívila novou zubařku,tak jsem byla v šoku a to je asi slabé slovo.....našla mi dost kazů,kolik přesně si už ani nepamatuju...K paní Zlatohlávkové jsem přicházela poctivě každého půl roku..naposled jsem k ní přišla s tím,že mám problémy s plombou..Paní doktorka mi řekla,že se hýbat v žádném případě nemůže...na to mi,ale moje nová zubařka řekla,že se jí ta plomba vůbec nelíbí,že mi ji bude muset vyrvat a dát novou..Zlatohlávková nevidí kazy,ale celkově prohlídky zanedbává...chodit tam dalších 20 let,tak jsem asi bez zubů...moc "děkuji" za vaši "odbornou" péči o zuby!....
K.H.
Chodila jsem k paní zubařce od narození až do svých 20ti let. Navštěvovala jsem ji pravidelně, 2x ročně. Několikrát se mi ale stalo, že např. jen měsíc po preventivní prohlídce mě začal bolet zub tak, že jsem skoro nemohla spát. Následně jsem tedy byla nucena navštívit paní zubařku s akutním případem, což většinou skončilo tak, že mi zub vyvrtala a umrtvila s tím, že je v něm hluboký kaz. Jaktože si tak hlubokého kazu nevšimla již na prohlídce, která byla ani ne před měsícem?..
Díky opakované nespokojenosti s ní a s její velmi nepříjemnou a arogantní sestřičkou jsem se rozhodla změnit zubaře. Hned po první návštěvě jsem byla více než zděšená. Našel mi více než 14 (!!!!) kazů, které paní zubařka úspěšně ignorovala. Když můj nový zubař zjistil, že mi paní zubařka nikdy nedělala rentgen zubů, nestačil se divit. Mnoho mezizubních kazů lze totiž vidět právě pouze na rentgenu. Dále jsem se dozvěděla, že mám akutní zánět dásní (což mi opět paní Zlatohlávková jaksi zatajila) a mé zuby jsou celkově v dost špatném stavu. Další šok jsem zažila, když mi oznámil, že mám na umrtveném zubu od paní Zlatohlávkové amalgámovou plombu, která se na takové zuby údajně dávat nesmí (!!). Řekla bych, že jsem se rozhodla od ní odejít opravdu za pět minut 12. Nedovedu si představit, jakém stavu by byly mé zuby, kdybych k ní chodila např. dalších dvacet let.. Odejít od ní bylo opravdu správné rozhodnutí. Velmi podobný osud bohužel potkal i mého bratra, který doktorčinou nedbalostí skončil s akutním zánětem okostice.
Myslím, že lidé, kteří ji zde chválí jako "velmi kvalitní zubařku", se pravděpodobně ještě nesetkali s přístupem opravdového profesionála (o jejím zastaralém vybavení ani nemluvě....). Musím také dodat, že díky její "ochotné" sestřičce jsem se často cítila, že jsem jim na obtíž. Aneb spokojenost pacientů na prvním místě ;-)
Bez problémů, Profesionální přístup, lze jen doporučit
Paní doktorka je příjemná i dcera ji docela přijala, ale jediná věc co mi na ní vadí, nespolehlivá v pracovní době... Kdykoliv volám, tak nezvedají telefony, pracovní doba je nestálá, když dojdu pul hodiny před koncem pracovní doby, už mi nikdo neotvírá (podotýkám byl to úraz dítěte) Tohle jediné mi na paní doktorce vadí, tak bohužel musím změnit lékaře.