Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Mirka
Bydlíme na druhé straně čr a paní doktorka (když je to v jejích silách a možnostech) vždy poradí nebo nás alespon nasmeruje kam se obrátit a případný problém řešit. Vždy s ní konzultuji když si nejsem v něčem jako rodič jistá a nemohu se dovolat naší lékařce :)
Naprostá spokojenost. Nemám, co bych vytkla a na slova chvály tady není dostatečný prostor. Paní doktorka je prostě úžasná.
Paní doktorka neskutečně milá, ochotná a vstřícná. Zajímá se o své pacienty, rozhodně na ně nezapomíná v okamžiku, kdy se za nimi zavřou dveře, pokud nás například poslala do nemocnice na další vyšetření, sama večer volala, aby se ujistila, že je vše v pořádku a dceři je lépe.
Silvie B.
Jsem naprosto spokojená a nejen já,ale i mé kamarádky,které k ní taky s dětmi chodí.Všichni jí chválí,neznám nikoho,kdo by na ní nadával.Teď před svátkami měla narvanou čekárnu,ale byla milá a přitom už měla po ordinační době.Doporučuji :-)
AjaD
S p.doktorkou jsem naprosto spokojená. Je empatická,kdykoliv zavolám,poradí a nemusím zbytečně chodit,když se jedná o banalitu. Škoda že u ní nemůžu být já:) V čekárně většinou plno,ale rychle si s tím poradí a nikdy nečekáme dlouho. Na 1.návštěvu s mimčem jsem nemusela do poradny. Navštívila nás doma a doporučila pelíškování. Za mě ano.
Tuto paní doktorku mohu jedině doporučit. Chodím k ní s dvěma dcerkami a vždy perfektně poradí, vysvětlí, mohu se ji zeptat na cokoli a mám u ní pocit jistoty, že dcerám se vždy dostane maximálně možné péče. Ještě jsem ji nezažila naštvanou, podrážděnou apod. prostě tyto projevy nechává před dveřmi své ordinace, a za to ji také patří dík.
tynusa.v
K paní doktorce chodíme již sedm let a musím říct , že je naprosto nejlepší lékař s jakým jsem se kdy setkala. Má úžasný vztah k dětem, kdykoliv pomůže, poradí, vždy se snaží najít tu nejlepší možnou léčbu a nikdy vás neotmítne a to ani když jí taková ustrašená máma jako já volá dost často. Mé holčičce před pěti léty hodně pomohla a pomáhá stále, za což má můj nesmírný dík. Vždycky říkám, že je to náš anděl strážný. Rozhodně bych za nic na světe neměnila ! Děkujeme !
Katka
Velice dobrá paní doktorka neměla jsem sní nikdy žádný problém jako dítě jsem chodila k paní Grycové a pak nastoupila p.Zamarská a sestřička super doporučuji nebudute litovat :D
Šampon
Jsme absolutně spokojeni.Vstřícný přístup,ochota poradit,slušné chování.Co více si u lékaře můžete přát,
PS:Ze špatných hodnocení si nedělejte hlavu,stačí mrknout na pravopis a je to jasné.
Výborná lékařka se skvělým přístupem k dětem.Vždy správně určí diagnozu, nasadí správnou léčbu, kdykoliv poradí, i po telefonu mimo ordinační hodiny, což není zcela běžný standard ani její povinnost.Negativní hodnocení k ní nepřísluší.Mám u ní v péči dvojčata a jsem maximálně spokojená.