Michal Sedláček
K paní doktorce Žáčkové chodíme dlouhá léta celá rodina a jsme velmi spokojeni.
každý 1/2 rok na preventivní kontrole
perfektní komunikace, vždy řekne co bude dělat, jak vznikl problém se zubem, co lze dělat a jak nejlépe vyřešit
vždy 100% profesionálkou
je příjemná nejen na dospělé, ale i na děti, umí navázat kontakt
tato ordinace nepotřebuje recenze, protože zde by si přálo chodit hodně lidí, ale aby se zachovala dostatečná péče o stávající pacienty, nelze donekonečna přijímat ty nové.
Děkuji za takové lidi v oblasti péče o zdraví.
František Plucar
Jsem spokojen. Paní doktorka vzbuzuje důvěru už svým zjevem. Vždy chodí vzorně upravená; přímo z ní vyzařuje solidnost.
Mepp
Pokud chodíte na prohlídky jak máte, je velmi příjemná a precizní, mám sní dobré zkušenosti, doporučuji.
Zdravim všechny.Tohle je ta nejhorši zubařka se kterou jsem se kdy setkala.V ordinaci jsem všeho všudy stravila 5 minut a s toho jsem 4 minuty poslouchala jak jsem měla dojit dřiv a že si za to mohu sama atd atd.Zub mi vyvrtala a hned zablombovala bez toho aniž by mi zanět v zubu zalečila.Nakonec to dopadlo tak že jsem skončila na pohotovosti kde mi museli řezat celou dasen a tyden jsem chodila s drenem.......Po moji velmi nemile zkušenosti jsem od ni hned odešla i s celou rodinou.Jelikož toto jsem s ni zažila už po třeti kdy mi něco vyvrtala.Takže nedoporučuji!!!!!
Přidávám spíš špatnou zkušenost, vše honem honem, pečlivá zrovna není. A co víc - je nepříjemná až lehce arogantní. Když vás něco zabolí, a u ní to není výjimka, můžete se dočkat jejího znechuceného výrazu...
veverská bítýška
Je to velmi dobrá zubařka chodím k ní já i mé dvě děti a jsme moc spokojeni paní doktorka Žáčková ví co dělá.
namam dobre zkusenosti,neprijemna,bez citu
R. P.
Paní doktorka je příjemná,rychlá a pracuje precizně.Jsem velmi spokojen,považuji za štěstí,že jsem se k ní dostal.
Lenka
je moc fajn. ochotná, šikovná... všem doporučuji.
pacient
Není citlivá,krček mi odmítla umrtvit s tím,že snad těch pár vteřin vydržím.
Proto jsem přešla k jiné lékařce Je hodně sebevědomá,nic nevysvětlí-