Gynekologická ordinace
Nádražní 475, Pelhřimov

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: Gynekologická ordinace Jiný

Navštěvovala jsem kdysi pravidelně. Je arogantní, nic nevysvětlí, z návštěv mám akorát trauma. Určitě není vhodná pro mladé holky, které neví, na co se ptát.

Paní doktorka je velice příjemná. Když mám nějaký problém, trpělivě zodpoví otázky. Je hodná a citlivá při vyšetřování, byla jsem u ní na první prohlídce a chovala se velice "mateřsky". Co jí ale trošku vytýkám je nedostatečné vyšetření před nasazením antikoncepce v 17 letech, myslím, že má dojít na nějaké jaterní testy a k těm nedošlo. jinak ale nemám co vytknout, na prohlídky chodím skoro ráda

jsem s paní doktorkou spokojená je příjemná a má i velmi pěkný přístup a sestřička to je sluníčko......

Pani doktorku rozhodně dedoporučuji, přešla jsem k jinému lékaři poté co nedokázala poznat mě mám cistu na vaječníku a musela jsem na operaci. Pani doktorka zná jen vyšetření podle hmatu, nikdy za dobu co jsem k ní chodila, neudělala žádné ultrazvukové vyšetření a to i když jsem měla problémy. Myslím si že pani doktorka je dobrá tak akorát pro staré babičky které mají vyoperovanou dělohu, že pro ženy které plánují děti. jinak sestřička hrozně milá, ale člověk nechodí k doktorce kvůli sestřičce.

Dobrý den, s pani doktorkou jsem byla velice spokojena, při vyšetřování mě velice příjemně hladila na bříšku a jemně lehtala v pochvě na přední stěně svým hebounkým prstíkem, bylo to na tolik příjemné že jsem usnula.. a když jsem se probrala paní doktorka měla hlavu v mém rozkroku a krásně mi lízala kundičku, můj orgasmus na sebe samozřejmně nenechal dlouho čekat, díky paní doktorce jsem zjistila že jsem vlastně lezbička a do dnes spolu máme intimní vztah, i když nutno říci že bych to do paní doktorky vůbec neřekla!! je to prostě šikulka a za nic na světě bych neměnila, těším se na každé další vyšetření!

Skvělá lékařka a velmi milá sestřička.

S paní doktorkou jsem nebyla vůbec spokojená, byla arogantní, při nejmenším problému na mě koukala, jako kdybych si vymýšlela. Nedokázala mi poradit, vyšetření bylo nepříjemné. Moji bolest břicha přešla a další den mi operovali cystu. Odešla jsem a vše v pořádku. Jenom musím pochválit sestřičku, ta je moc milá, ochotná a příjemná.

Je nejlepší co znám!A to jsem jich poznala hodně.Jsem moc ráda že jsem ji našla.

PANÍ DOKTORKA VYHNÁLKOVÁ JE NEJLEPŠÍ.KDYŽ BYLA V JIHLAVSKÉ NEMOCNICI TAK MĚ OSOBNĚ OPEROVALA I MĚ PO OPERACI DĚLALA VAGYNÁLNÍ SONO. K PANÍ DOKTORCE NECHODÍM.ŠKODA ŽE ODEŠLA Z JIHLAVSKÉ NEMOCNICE DO PELHŘIMOVA.PACIENTKA Z JIHLAVY.

N

Paní doktorka je skvělá!Ona i sestřička vždy vítají s úsměvem.Moje problémy byla ochotná řešit.Je pravda že v ordinaci byla zima,ale to bude spíše problém majitele domu než nájemníků-lékařů.Ale zimy v ordinaci už se nikdo bát nemusí,paní doktorka přesídlila do nové ordinace u sv.Víta.